Skorpió

 

Skorpió

Ez az állás nagy lehetőség arra, hogy az egyén azonosuljon önmagával. Kapcsolódik a tudattalan árnyékvilághoz. Érzékfölötti képességek birtokosa, aki keresi az okkult dolgok megismerésének mindenfajta lehetőségét. Kapcsolatba kerülhet a sötét oldallal is, a fekete mágiával. Életében többször is felmerülhet az öngyilkosság lehetősége, de a krízisekből végül, mindig, saját erejére támaszkodva, ki tud mászni.

Erőssége
Rendkívüli lelki ereje, hipnotikus képessége, gyógyító ereje, és erős, bár finom befolyása van másokra. Törekszik kikutatni az élet sötét oldalának titkait. Minden elbűvöli, ami tabu, vagy tilos. Mély átalakulási tapasztalatokat gyűjt, főleg erős, korán ébredező szexualitása révén. Akarata igen erős, kitartó, becsvágyó, és ha egyszer kitűzött maga elé egy célt, akkor rendíthetetlenül tör feléje. Az áttöréseket és a válságokat a megújulás esélyeként tudja felfogni.

Problematikája
Hatalmi visszaélések számításból, vagy saját tehetetlensége miatt legbensőbb része erős, sötét ösztöneivel szemben. Lelki, testi, vagy szexuális függőséget teremt és áldozatain éli ki primitív ösztöneit, vagy szexuális kényszereit. Szexuális kényszerképzetei vannak, melyek megszállott jellegűek is lehetnek. A legprimitívebb vágyak a szadista tendenciák.

Vissza a horoszkóp jegyekhez>>>


 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL