Mérleg

 

Mérleg

Ez az állás nagyon nehéz kihívást jelent a párkapcsolatok terén. A házasság nehezen összeegyeztethető energiáival. Túl önálló és független ahhoz, hogy jól érezze magát benne. Éppen ezért ha házasodik, racionális elvek alapján választ. Sajnos azonban még így sem kerülheti el a válásokat, a kibírhatatlan és zavaros kapcsolatokat. A külvilággal azonban jó a kapcsolata, melynek köszönhetően ismertté válhat.

Erőssége
Erős magnetikus hatása van, és kész egy ugyanolyan erős társsal intenzív, kizárólagos és visszavonhatatlan kapcsolatot kötni. Mivel azonban ilyen társat nehezen talál, a kapcsolataiban megtapasztalja a tehetetlenséget és a kiszolgáltatottságot. Az uralkodás és alávetettség révén mélyreható lelki fejlődésen, és változásokon megy keresztül.

Problematikája
Szélsőséges kapcsolatai vannak, melyekben egyoldalú hatalmi és függőségi tapasztalatokat szerez. A különböző kapcsolataiban hol ő a tettes, hol az áldozat. A kényszerű kapcsolatok különösen fájdalmas tapasztalatokkal járnak. A féltékenység, ellenőrzés, visszautasítás, tehetetlenség, lelki behálózás, zsarolás, testi fenyítés és szadomazihikus rituálék szélsőséges formáit hozhatják.

Vissza a horoszkóp jegyekhez>>>


 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL