Oroszlán

 

Oroszlán

Ennél az állásnál felerősödnek a vágyak, szenvedélyek. A szülött rajong a kaland, a veszély iránt. Tipikus „adrenalin-függő” állás ez. Hatalmas vállalkozó és kockáztató kedv jellemzi. Vakmerőségével akár az életét is kockára teszi. Benne van a pakliban a sikeres vállalkozások lehetősége is. Talán épp ezért: mert nem fél kockáztatni. Magánéletét érdekes és szenvedélyes kapcsolatok szövik át, egyidejűleg párhuzamos kapcsolatok lehetősége sem áll távol tőle.

Erőssége
Lenyűgöző és mágikus játékos. Karizmatikus kisugárzású és magnetikus vonzereje van, amikor a rivaldafénybe lép, de lelkileg kényszerítő ereje is az élet és a szerelem játékaihoz. Különleges szuggesztív erejének köszönhetően mindig és mindenben nyer. Erős és ellenállhatatlan szexuális energiái vannak, melyekkel képes a másik nem képviselőit teljesen a hatása alá vonni.

Problematikája
A megszállott játékos, aki az egészre pályázik és szívesen játszik mindent vagy semmit. Visszaél szuggesztív erejével, és arra kényszerít másokat, hogy játszanak vele, miközben azoknak a hideg futkos a hátukon. De ő maga is függőségbe kerül és beleesik abba a verembe, amit másoknak ásott. A veszélyes szerelmi szenvedélyek is rabul ejthetik.

Vissza a horoszkóp jegyekhez>>>


 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL