Rák

 

Rák

Ennél az állásnál az öröklött hajlamok felerősödnek. A szülött túlzottan ragaszkodik otthonához, és családjához, és fél ezek elvesztésétől. Robbanás lehetősége van ezen a területen, nyughatatlanság és sok költözés, állandó változás az otthonban. Nagy függetlenségi vágy jellemzi, és az okkultizmus úgy mond, beköltözik otthonába. Balesetek lehetőségét is jelentheti még az otthonban, és fennáll a természeti csapások veszélye is. Ezt az állást súlyos szülői problémák, válások nehezíthetik.

Erőssége
A tabula rasa. Radikális és nem is sejtett megújulásokat hoz, ahol szükséges. Készen áll kivágni minden korhadt gyökeret, és alapvetően megváltozni kívül-belül. Számára a mély változásokat gyakran családi összetűzések, családon belüli hatalmi harcok esetleg rendezetlen és kellemetlenséget okozó lakásviszonyok indítják be.

Problematikája
A lelkileg megkötött. Családjához, és a családi örökséghez szélsőséges erővel kötődik. A családban előforduló hatalmi harcok nagyon megviselik, nehezen kezeli ezeket a szituációkat. Úgy érzi köteles teljesíteni szülei elvárásait ahelyett, hogy saját életét élné. Heves belső düh és agresszió alakul ki benne, és nagy nehézségei vannak önmaga felszabadításával, és azzal, hogy végre a saját útját járja.

Vissza a horoszkóp jegyekhez>>>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL