A Nagy Átváltozás IX.

 

Bálintfy Barbara stylist, Szávics Tímea fodrász és Honfi-Brecska Márti sminkes segítségével átváltoztatunk néhány szerencsés Olvasót. Ha Te is szeretnél az átváltoztatottak között lenni, semmi mást nem kell tenned, csak írj egy levelet a palackposta@noiportal.hu e-mail címre, csatolj magadról egy képet, és sorold fel, hogy mi az, amiben nem vagy elégedett magaddal, és miben szeretnél átváltoztatni. A szerencséseket e-mailben értesítjük, hogy hol és miként történik a Nagy Átváltozás!

Stílus

Edina stílusát a visszafogottság és a sötét, néha már-már öreges színek jellemzik, mint pl. a barna. Szeret nőies ruhákban járni, de munkája miatt nem engedheti túlzottan szabadra a fantáziáját. A hétköznapokban is hasonló a szettekben jár, mint munkába. Ezen próbáltunk változtatni, megmutatni Edinának, hogy nem csak a barna és a fekete szín létezik, ennél akad jóval több is.

Utcai viselet

Három utcai szettet válogattunk össze, két nadrágos és egy szoknyás összeállítást, melyeknél az élénk színek kavalkádja dominál. Fiatalos, hozzá illő, merész mégsem giccses.

Piros-kék

Egy piros csőnadrágot egy fehér pólóval (melyben szintén megjelenik a piros), kék mellénnyel és kék magas sarkú cipővel kombináltunk. Mindkét szín alapszín, melyek jól illenek egymáshoz. A szűk fazonú nadrág remekül kiemeli Edina alakját, a magas sarok optikailag nyújtja, a kék mellény pedig igazán vagánnyá varázsolja ezt a szerelést és magát Edinát is.

1. Piros-kék
1. Piros csőnadrág (Tally Weijl) 10.590 Ft
2. Mintás póló (Tally Weijl) 4.590 Ft
3. Kék mellény (Tally Weijl) 4.690 Ft
4. Sötétkék magas sarkú (Alberto Zago/Pura Lopez) 39.990 Ft


Klasszikus farmer

Ebben az összeállításban igazából a fekete dominál, mivel a farmer semleges „színt” képvisel. Ettől függetlenül rendkívül dögös és fiatalos ez a szerelés. A világos árnyalatú farmerok szinte minden nyáron képviseltetik magukat, ez idén sincs másképp. Egy fekete inggel és egy derékra csavart övvel könnyen meg lehet bolondítani. A sokpántos, fekete bőrszandál adja meg a pontot az i-re.

1. Koptatott farmer (Tally Weijl) 10.590 Ft
2. Világoskék farmerdzseki (New Yorker/Fishbone) 8.590 Ft
3. Fekete ing (New Yorker/Ann Christine) 6.790 Ft
4. Fekete öv (Tally Weijl) 2.490 Ft)
5. Fekete sokpántos szandál (Alberto Zago/Alberto Zago) 29.990 Ft


Nejlon dzseki szoknyával

Harmadik szettünk egy szoknyás variáció, melyben a lila és a rózsaszínes árnyalat dominál, így a szoknya szürke színe semleges marad. A platform szandál óarany színe remekül passzol mindhárom színhez. Fiatalos, nőies viselet, Edinának istenien állnak ezek a színek is.

1. Szürke farmerszoknya (C&A) 6.990 Ft
2. Lila, kötött felső (Promod) 9.990 Ft
3. Rózsaszínes nejlondzseki (New Yorker/Amisu) 11.990 Ft
4. Óarany platform szandál (Alberto Zago/Pura Lopez) 49.990 Ft


Smink

Edina sminkjében visszatükröződnek a szettek domináns színei. Mint a kék és a pirosas, rózsaszínes színek. Kék szemét még jobban kihozza a világoskék szemhéjpúder, melynek finomsága megengedi, hogy a szájára élénkebb pirosas rúzs, illetve szájfény kerüljön. Ettől Edina szája sokkal teltebbnek, szexisebbnek tűnik.

Haj

Fodrászunk, Timi lépcsőzetesre vágta Edina haját, mely nyújtja az arcát. Viszonylag semleges, szőkés-barna haját szőke melírral enyhén felvilágosította, ettől fiatalosabb lett az arca, és kihangsúlyozta kék szemeit is.

 

Edina az átváltozásról

"Kedves Szerkesztőség!

Ezúton szeretném még egyszer megköszönni a tanácsaitokat, segítségeteket, amelyeket az átváltoztatás során adtatok számomra. Korábban kerültem az élénk színeket, színpárosításokat. Azonban az általatok összeállított ruhakollekciók nagyon tetszettek magamon is. A vidám, friss, tavaszi-nyári színek nemcsak jól néznek ki, hanem jól állnak a szőkés-barna hajamhoz is és a kedvemet is feldobják. Az ezzel kapcsolatos kezdeti idegenkedésem elmúlt és már be is szereztem jó pár ilyen stílusú farmert, felsőt. A baráti kör természetesen rögtön észrevette a változást: a sok-sok pozitív visszajelzés és bók pedig főként nektek köszönhetően jött! A hajamnak végre lett fazonja és olyan, amit én is formába tudok hozni könnyedén és gyorsan.

Egy szóval tehát köszönöm, hogy elindítottatok egy számomra újabb úton, amelyen már egyedül is tudok tovább menni.

További sok sikert kívánok nektek:

Edina"

 

 



 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL