A különleges számok

 

Különleges számok


Ha a két dátumod számjegye megegyezik, akkor további értelmezést kap a fejlődésszámod. Például 11-es szám esetén olvasd el a 2-es fejlődésszám leírását, majd a 11-es számét is.


11-es fejlődésszám


Nyilvános elismerésben és megbecsülésben lesz részed. Éppen ezért kiemelten fontos a szilárd énkép kialakítása, és az ideges bizonytalanság érzet feldolgozása. Közszereplő leszel, esetleg politikus, akinek fontos szerep jut a társadalmi reformok megvalósításában. Életed második felében erősödő pszichikus és spirituális élményekben lesz részed.


22-es fejlődésszám


Jótékony szervezetekkel kerülsz kapcsolatba, esetleg magad is részt veszel valamilyen alapítvány létrehozásában. Felvilágosult irányítást kell megvalósítanod, a gyakorlati idealizmus révén. A másokon való segítés a szíved szerinti elfoglaltság, de nem szabad elfeledkezned a szakrális tanulmányokról sem.


33-as fejlődésszám


Feladatod az egyetemes szolgálat, a tömegek szenvedésének enyhítése. A közjó szolgálata megnyilvánulhat akár gyógyítói, akár egy érdekképviselet felé való elkötelezettségben. Fontos, hogy a természettel mindig élő kapcsolatod legyen, a természeti lényekkel való munka is életed része. Előfordulhat az is, hogy gyógyközpontot alapítasz, ahol az alternatív gyógyítást fogod gyakorolni, és népszerűsíteni.


44-es fejlődésszám


Feladatod az isteni útmutatások követése a vezetésben. Természetközpontú építészettel fogsz foglalkozni, ahol az alkalmazott szakrális geometria tanait fejleszted. Ez egy új, intuitív tudomány, ahol újítóként, fejlesztőként fogsz tevékenykedni.


55-ös fejlődésszám


Utópisztikus elméleteket fogsz a gyakorlati életben megvalósítani. A személyes akaratodat ötvözöd az isteni akarattal, és önsegítő módszereket fogsz megismertetni tömegekkel. Késztetni fogod őket az egészséges táplálkozásra és testedzésre. Sok követőd lesz, példát kell mutatnod.


66-os fejlődésszám


Oktató és gyógyító színház alapítása a spirituális feladatod. Tudatos munkát folytatsz az angyalokkal, követed útmutatásaikat. Nagyszabású alternatív programok megszervezésében tevékenykedsz, és sokat teszel a környezetszennyezés csökkentéséért.


77-es fejlődésszám


Közöd lesz az alkalmazott metafizikához és a titkos tanításokhoz. Olyan spirituális munkában fogsz részt venni, amelyről senkinek sem beszélhetsz. Magasabb szellemiségek fognak kiválasztani, ha eljött az ideje.


88-as fejlődésszám


A tudat teremtő erejét fogod testközelből megtapasztalni, és a különböző technikákat másokkal is megosztod. Energetikával fogsz foglalkozni, színgyógyászat, auraterápia formájában. A meditáció és koncentráció nagymesterévé válhatsz.


99-es fejlődésszám


Feladatod a spirituális zene lehozása a földi szférába. Olyan zenét fogsz komponálni, ami tisztítja a lelket, és magasabb szintre emeli, gyógyítja.

Vissza a számokhoz >>>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL