HOROSZKÓP

A Mahabote

Szerző:
Szabó Anna
A Mahabote a Burmai asztrológia részét képezi. A Burmai asztrológia megmutatja, hogy a születésed napja a hét mely napjára esik, a Mahabote pedig a hét napjaihoz hozzárendeli a hét bolygót is, és ezeknek a planétáknak az energetikájával foglalkozik.

 

A Mahabote tehát a Burmai asztrológia egyik kiegészítő táblázata, mely megmutatja, hogy mely naphoz melyik bolygó tartozik. A bennünk lévő bolygóenergiákról ír, és megtudhatod belőle azt is, hogyan erősítheted a napod uralkodó bolygójának energiáját.

Keresd ki, hogy mely napra esik a születésnapod, majd a Mahabote táblázatban nézd meg, hogy melyik bolygó uralja az adott napot.

{OROKNAPTAR}


FONTOS! HA SZÜLETÉSED NAPJA SZERDÁRA ESIK, AKKOR AZT IS TUDNOD KELL, HOGY DÉLI 12 ÓRA ELŐTT, VAGY DÉLI 12 ÓRA UTÁN SZÜLETTÉL. HA NEM VAGY BIZTOS BENNE, INKÁBB OLVASD EL MINDKÉT LEÍRÁST.

A Mahabote táblázat

Nap

 Bolygó

Hétfő

Hold

Kedd

Mars

Szerda

00:00-12:00 Merkúr

Szerda

12:01-24:00 Rahu

Csütörtök

Jupiter

Péntek

Vénusz

Szombat

Szaturnusz

 Vasárnap

Nap

 

A Mahabote kiszámolásához tehát első lépésben meg kell tudnod, melyik napra esik a születésnapod.

A bolygók a Burmai asztrológia kör hét házában helyezkednek el, és további információval szolgálnak a személyiségeddel kapcsolatban. Segít abban is, hogyan hozd ki magadból a maximumot, hogyan használd ki életed lehetőségeit úgy, hogy együtt működsz születésed napjának uralkodó bolygójával.

Melyik bolygó gyermeke vagy?

Ahogy felrajzolod magadnak a Mahabote táblázatot, ki fog derülni, hogy vajon a hétfő gyermeke vagy, a szerda gyermeke, vajon melyik napé? És ahhoz a naphoz melyik bolygó tartozik? Ez tulajdonképpen a te személyes uralkodó bolygód. Ha már tisztában vagy ezekkel az információkkal, akkor itt az idő, hogy összhangba kerülj a személyiségedet uraló bolygóenergiákkal. A Mahabote azt is megmutatja, hogyan erősítheted meg ezeket az energiákat.

A szerdai nap a Burmai asztrológiában két részre van osztva. Aki 12 óra előtt született, az Merkúr személy, aki 12 után, az Rahu szülött. A Merkúr szülöttekre jellemző, hogy kiváló kommunikációs készséggel rendelkeznek, a Rahu azonban ennek az energiának egy erősebb változata. A Rahu személyek, ha lehet, még erősebb személyiséggel rendelkeznek.

Ha már tudod, mely napon születtél, akkor kattints arra a bolygóra, amely a születésed napjához van hozzárendelve, és olvasd el a jellemzést!

  

  

 

 

 

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL