7 db chili paprika
½ kg marhabélszín
1 fej vöröshagyma
2 piros és/vagy zöldpaprika negyedekbe vágva
1 evőkanál olívaolaj
8 előmelegített, belisztezett tortilla
5 dkg salsa
Készítsd elő a rácsokat a közepes melegen sütéshez.
Konyhai robotgéppel pépesítsd a chilipaprikákat, a felét hagy elől, a másik felét rakd be a mélyhűtőbe. Kend be ezzel a pürével a husit. Grillezd meg a húst, és a paprikákat. Tedd őket félre hűlni.
Miután már langyosra hűlt, szeleteld fel a húst és a paprikát is. Majd az előmelegített tortillalapokat kend meg salsával (de használhatsz fokhagymás tejfölt vagy guacamolét is), majd tekerd fel őket.
OLVASS TOVÁBB!
Veszélyes lehet az újramelegített rizs
Gyakran melegíted újra a rizst? Akkor fennáll a veszélye, hogy sült rizs-szindrómát kapsz....
GASZTROMit ehetünk só helyett?
A magas vérnyomásban szenvedő betegeknek csak kis mennyiségű nátrium-kloridot szabad fogyasztaniuk. De van egy alternatíva, amely majdnem ...
GASZTROEgészséges akarsz maradni? Egyél úgy, mint egy lazac!
A kis, vadon élő halak fogyasztásával mi és a környezetünk is nyerhet....
Tényleg be lehet rúgni a teától?
Hallottad már, hogy a teától be lehet rúgni? A svájci teaszakértő elmagyarázza, miről van szó....
GASZTRONem ehetünk többé Camembert sajtot?
Francia kutatók a fehér, bolyhos kéreggel rendelkező Camembert sajt lehetséges végnapjaira figyelmeztettek....
GASZTROIngyen sör kapnak a fiatalok az idegenektől
Britek százezrei játszanak online és fizetnek mások italait a kocsmában...
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK