Szabó Anna
2 db lime
10 dkg csíkokra vágott káposzta
12 dkg tejföl
1 teáskanál olívaolaj
15 dkg filézett tengeri hal
¼ teáskanál őrölt chili
8 kukoricatortilla
2 dkg Salsa

Rakd egy nagy edénybe a csíkokra vágott káposztát, majd keverd el a két lime reszelt héjával, és kifacsart levük ¾ részével. A maradék lime levét keverd el a tejföllel, és tedd félre, hogy összeálljanak az ízek.
Közepes lángon melegítsd fel az olívaolajat egy serpenyőben. Majd a filézett halat süsd meg benne úgy, hogy a két oldalát közben fűszerezed a chilivel és a sóval. Időközben melegítsd meg mikróban a tortilla lapokat.
Csepegtesd le a filézett halat, majd tépkedd csíkokra és keverd össze a káposztával. A tortilla lapokra kenj egy adag lime-os tejfölt, egy adag káposztás-halas keveréket, majd egy adag salsát ízlés szerint. Hajtsd be a végét, majd két oldalt, és már kész is.
OLVASS TOVÁBB!
Bor és hagyomány Tokaj dűlőiben
Tokaj nem csak egy hely a térképen. Tokaj egy vibe. Egy életérzés....
GASZTROÚj korszak kezdődik a magyarországi otthonokban - Megnyitott a SharkNinja első hazai üzlete a Westendben
Okos megoldások, amelyek szebbé, tisztábbá és élvezetesebbé teszik a mindennapokat – a Shark és Ninja innovációi mostantól személye...
GASZTROHalloweeni muffinreceptek - Mindenmentes változatban is
A Halloweent egyre többen ünneplik már Magyarországon is. Jó alkalom egy kis szórakozásra, amikor a borúsabb időjárás esetleg lehangol...
4 Halloween-i recept, melynek még az elkészítése is hátborzongató - Imádni fogod!
Lassan nálunk is kezdenek népszerűek lenni a Halloween-bulik, amikor barátainkkal valami rémisztőnek öltözve szórakozunk, és próbálju...
GASZTROMexikói babos rostélyos
A sertés hús a magyar konyha egyik alapdarabja. Rugaszkodj el a hétvégi pörköltes, rántott húsos menütől, és próbálj ki egy új ízv...
GASZTROKrumplis mexikói ízvilágú csirke
Használd ki te is az újburgonya-szezont! Ennél laktatóbb csirkés ételt ráadásul biztos nem találsz......
Adja meg születési időpontját!
VAGY
ÁLLATI CUKISÁGOK