GASZTRO

Halas taco

Szerző:
Szabó Anna

 

Hozzávalók:

2 db lime
10 dkg csíkokra vágott káposzta
12 dkg tejföl
1 teáskanál olívaolaj
15 dkg filézett tengeri hal
¼ teáskanál őrölt chili
8 kukoricatortilla
2 dkg Salsa

 

Elkészítés:

Rakd egy nagy edénybe a csíkokra vágott káposztát, majd keverd el a két lime reszelt héjával, és kifacsart levük ¾ részével. A maradék lime levét keverd el a tejföllel, és tedd félre, hogy összeálljanak az ízek.

Közepes lángon melegítsd fel az olívaolajat egy serpenyőben. Majd a filézett halat süsd meg benne úgy, hogy a két oldalát közben fűszerezed a chilivel és a sóval. Időközben melegítsd meg mikróban a tortilla lapokat.

Csepegtesd le a filézett halat, majd tépkedd csíkokra és keverd össze a káposztával. A tortilla lapokra kenj egy adag lime-os tejfölt, egy adag káposztás-halas keveréket, majd egy adag salsát ízlés szerint. Hajtsd be a végét, majd két oldalt, és már kész is.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL