Szabó Anna
Hozzávalók:4 nagy érett banán
1 zöld citrom
60 g sovány túró
1 kk őrölt fahéj
2 ek fruktóz
3 tojásfehérje
Só
Tápérték adagonként:
180 kcal
Szénhidrát: 40 g
Fehérje: 5 g
Zsír: 0 g
Kifacsarjuk a zöld citrom levét. Meghámozzuk a banánt, karikákra vágjuk, és azonnal meglocsoljuk a citromlével.
Finom pürévé összemixeljük a túróval. Hozzáadjuk a fahéjat és a fruktózt, és jól összekeverjük.
A tojásfehérjéket 1 csipet sóval kemény habbá verjük. A habot óvatosan a túrós banánkrémbe keverjük, nehogy összetörjön a hab. Kis kelyhekbe elosztjuk, és 1 órára betesszük a hűtőszekrénybe.
Nagyon hidegen tálaljuk önmagában, illetve szezontól függően egzotikus gyümölcssalátával vagy piros gyümölcsök keverékével.
OLVASS TOVÁBB!
Bor és hagyomány Tokaj dűlőiben
Tokaj nem csak egy hely a térképen. Tokaj egy vibe. Egy életérzés....
GASZTROÚj korszak kezdődik a magyarországi otthonokban - Megnyitott a SharkNinja első hazai üzlete a Westendben
Okos megoldások, amelyek szebbé, tisztábbá és élvezetesebbé teszik a mindennapokat – a Shark és Ninja innovációi mostantól személye...
GASZTROHalloweeni muffinreceptek - Mindenmentes változatban is
A Halloweent egyre többen ünneplik már Magyarországon is. Jó alkalom egy kis szórakozásra, amikor a borúsabb időjárás esetleg lehangol...
4 Halloween-i recept, melynek még az elkészítése is hátborzongató - Imádni fogod!
Lassan nálunk is kezdenek népszerűek lenni a Halloween-bulik, amikor barátainkkal valami rémisztőnek öltözve szórakozunk, és próbálju...
GASZTROMexikói babos rostélyos
A sertés hús a magyar konyha egyik alapdarabja. Rugaszkodj el a hétvégi pörköltes, rántott húsos menütől, és próbálj ki egy új ízv...
GASZTROKrumplis mexikói ízvilágú csirke
Használd ki te is az újburgonya-szezont! Ennél laktatóbb csirkés ételt ráadásul biztos nem találsz......
Adja meg születési időpontját!
VAGY
ÁLLATI CUKISÁGOK