2-es

 

2-es önmegvalósult szám


Magabiztosan működsz mindkét világban: belső világodban és a külső világban is. Az a könnyedség, amellyel belső síkodról áthozod az információkat, a veled és másokkal kapcsolatos jövőbeli események már-már hátborzongatónak tűnő ismeretével ajándékoz meg. Képes vagy megfigyelni egy belső síkbeli ok külső síkbeli hatását. Szereped a hírvivőé, aki az Ég döntéseit elhozza a Földre. Egymással szembenálló embercsoportok békéltetője és közbenjárója vagy. Bájos jellemed miatt a többiek kellemesen érzik magukat a társaságodban.

Kedvességet és együttérzést adsz. Veleszületett intuícióval pontosan ráérzel, mire van szüksége a másiknak. Legjobban másokkal együttműködve tudsz dolgozni, és hasznodra van, ha a csoport tudatossággal együtt fejlődhetsz.

Társadalmi kérdésekben a 2-esek a legfőbb támogatók, ha a világbékéről vagy egy közösség harmóniájáról van szó. Kiváló tárgyalási készségük és diplomáciai érzékük közismert. Rendszerint az egyéni érdekek, egy nagyobb embercsoport érdekében való feláldozását vallják.


Vissza a számokhoz >>>


Egy kis ráadás!
Jósolj magadnak a neved kezdőbetűje alapján!

 

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL