GASZTRO

Guacamole, a mexikói

Szerző:
Szabó Anna
Népszerűsége egyre nő ennek a mexikói mártogatósnak. Nem is csoda, hiszen könnyen elkészíthető, és szinte nincs olyan étel, amihez ne passzolna - persze, az édességek ez esetben kivételt képeznek.


Hozzávalók:

½ fej vöröshagyma felaprítva
2 érett, kibelezett, felaprított avokádó
1 teáskanál citromlé
1/2 teáskanál kömény
1 teáskanál szárított koriander

 

Elkészítése:

Zúzd össze az aprított avokádót, azután adj hozzá hagymát, köményt, koriandert és citromlevet. Keverd jól ki, egészen simára. Sós ételekhez isteni mártogatós, feltétlenül próbáld ki kukoricacsipsszel!

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL