20 dkg túró
10 dkg majonéz
2 evőkanál friss apróra metélt vagy 2 teáskanál szárított kapor
1 evőkanál citromlé
1 evőkanál Dijon-i mustár
1 evőkanál méz
1-2 gerezd fokhagyma lereszelve
½ teáskanál só
Szeletelt zöldségek, például bébirépa, pritaminpaprika, uborka…
Habverővel dolgozd el a túrót, a majonézt, a kaprot, a citromlét, a mustárt, a mézet, a fokhagymát. Majd sózd közepesen. Ízlés szerint tálalhatod zöldségek vagy egyéb rágcsák mellé.
OLVASS TOVÁBB!
A rebarbara reneszánsza: egy ősi ínyencség a modern gasztróban
A rebarbara két rendhez tartozik: a felhasználása miatt gyümölcsnek tekintik, bár valójában zöldség. Nem a zöld levelei, hanem a piro...
GASZTRODepressziót okozhat a mekizés
A gyorséttermi ételek depressziót okozhatnak - legalábbis egyre több tanulmány utal erre....
GASZTROMiért szeretjük annyira az uborkát?
Szilárd, ropogós, tömör - egy zöldség csúcsformában! Az uborka 95 százalékban vízből áll, frissítő hatású és alacsony kalória...
Veszélyes lehet az újramelegített rizs
Gyakran melegíted újra a rizst? Akkor fennáll a veszélye, hogy sült rizs-szindrómát kapsz....
GASZTROMit ehetünk só helyett?
A magas vérnyomásban szenvedő betegeknek csak kis mennyiségű nátrium-kloridot szabad fogyasztaniuk. De van egy alternatíva, amely majdnem ...
GASZTRONem ehetünk többé Camembert sajtot?
Francia kutatók a fehér, bolyhos kéreggel rendelkező Camembert sajt lehetséges végnapjaira figyelmeztettek....
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK