GASZTRO

Krémes fűszeres mártás ropogós zöldségekhez

Szerző:
Szabó Anna
Amíg a főétel sül, vagy ha kell valami ropogtatni egy beszélgetős este mellé, akkor ezt a mártogatóst neked találták ki. Finom, ráadásul bármelyik nemszeretem zöldséget igazán vonzóvá teszi.

 

Hozzávalók:

20 dkg túró
10 dkg majonéz
2 evőkanál friss apróra metélt vagy 2 teáskanál szárított kapor
1 evőkanál citromlé
1 evőkanál Dijon-i mustár
1 evőkanál méz
1-2 gerezd fokhagyma lereszelve
½ teáskanál só
Szeletelt zöldségek, például bébirépa, pritaminpaprika, uborka…

 

Elkészítése:

Habverővel dolgozd el a túrót, a majonézt, a kaprot, a citromlét, a mustárt, a mézet, a fokhagymát. Majd sózd közepesen. Ízlés szerint tálalhatod zöldségek vagy egyéb rágcsák mellé.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL