FOGYÓKÚRA

Celeb diéták - mi az, ami biztonságos?

Szerző:
Szabó Anna
A média folyton azzal van tele, hogy melyik híresség, hogyan néz ki. Ki az, aki pont jó, ki az, aki túl vézna és ki az, aki elhízott. Egy a fontos, nem mindig szabad követni a celebek diétáit, hiszen oly sokszor rendkívül egészségtelen étrendet követnek. Megmutatjuk, mit lehet, és mit nem lehet követni.

 

Felejtsd el

Beyoncé juharszirup diétája


Hogy megkapja a Dream Girls főszerepét belekezdett egy 14 napos diétába. Nem evett és ivott mást 14 napig, csak egy bizonyos kotyvalékot, ami juharszirupból, citromléből, vízből és cayenne borsból állt. Ennek hatására 9 kilótól vált meg.

Azt mondják, hogy ez a módszer remekül tisztítja a szervezetet, egy hét alatt 6 kg-ot lehet tőle fogyni. Na, ez az egyik dolog, ami miatt nem szabad követni. A gyors diéták általában nem egészségesek. Ilyenkor nem csak a zsírtól szabadulunk meg, hanem az izmoktól és a víztől is. Beyoncé nem is ajánlja senkinek ezt a diétát, és miután leforgatatták a filmet ismét felszedett pár kilót.

Victoria Beckham garnélarák diétája


Mrs. Beckhamről azt állítják az újságok, hogy szinte éhezéssel tartja fenn a súlyát. Amit mindössze fogyaszt: garnélarák és eper nagy mennyiségben. Bár mindkét étel kimondottan egészséges, mégsem tesznek ki együtt egy egészséges és kiegyensúlyozott diétát vagy étrendet. Vitaminokban, kalóriában, vasban és kalciumban nagyon alacsonyak. Nyugodtan építsük be mindkettőt a diétánkba, de emellé fogyasszunk mást is.

 

Biztonságos, követendő

Emma Bunton


Miután megszülte kisfiát nem kevés súlytól szabadult meg, mégpedig egy egészséges, kiegyensúlyozott diéta és torna segítségével. Emma, amíg szoptatott, hetente kétszer-háromszor járt edzeni, de, hogy megtartsa alakját sokat sétál a babával vagy a kutyákkal.

Jennifer Garner


Jennifer elhatározta, hogy miután megszüli kislányát, visszaszerzi régi alakját és energia szintjét. Nincs szó semmiféle hóbort diétáról vagy egészségtelen nyavalyáról.

Kalóriaszegény ételeket fogyasztott és rendszeresen mozgott. Sokat taposott, pilátesre járt és súlyzózott. A kardiovaszkuláris gyakorlatok energiát adnak és csökkentik a lerakódott zsír mennyiségét, ráadásul ezek mind serkentik az anyagcserét.




Mindenképpen azoktól tanuljunk, akik megfelelő módon diétáznak. Akármilyen hírességről is legyen szó, ne kövessük, ha helytelen diétát alkalmaz, csak azért mert híres. Ők is csinálnak sok ostobaságot. Egy biztos, azok az igazán egészséges diéták, amelyek nem gyorsan fogyasztanak, viszont hosszú távon megőrzik az alakunkat.

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL