A Nagy Átváltozás VIII.

Stílus

Beatrix öltözködése, átlagos, bár korához képest kissé visszafogott és színtelen. Kedveli a sötétebb darabokat, az egyszerű színeket és fazonokat. Általában farmert visel, sőt mindig ugyanazt a színt és fazont. Többdiplomás, nyelveket beszél, szeretne a képességeihez megfelelő állást találni, de úgy érzi, hogy a külseje nem igazán tükrözi egyéniségét. Ezen azonban könnyen lehet változtatni! Vidám és divatos lehet, ugyanakkor irodai viseletre is alkalmas.

Utcai-munkahelyi viselet

Erre a célra két szettet válogattunk össze, egy laza nadrágkosztümöt és egy aranyos ruhát. Mindkét alapdarab önmagában is megállja a helyét, de néhány ügyes fogással még izgalmasabbá lehet varázsolni.

A szürke lenvászon kosztümöt egy pink vászonblúzzal és egy pink, metálfényű balerina cipővel dobtuk fel. Mivel, most az élénk színek is nagyon divatosak, bártan viselhetjük és remekül kombinálhatjuk az önmagában egyhangú szürkével.

Utcai-irodai

Szürke lenvászon blézer (C&A) 6.990 Ft
Szürke lenvászon nadrág (C&A) 5.990 Ft
Pink vászonblúz (C&A) 4.990 Ft
Metálfényű, pink balerina (Vagabond) 13.990 Ft


A kék „zsákruha” egy igazán szép darab. A mellrészen található hatalmas kövek még feltűnőbbé varázsolják. A kék szín remekül áll Beatrixnek, a beige színű kardigán pedig egyaránt passzol a ruhához és Bea bőrszínéhez. A finoman mintázott harisnya kicsit bohókásabbá teszi a megjelenést.

Kék ruha, köves nyakrésszel (Sinequanone) 23.990 Ft
Rövid ujjú kardigán arany szövéssel (Sinequanone) 24.990 Ft
Mintás harisnya (Calzedonia) 1.890 Ft
Chau színű magas sarkú (Vagabond) 15.990 Ft


Alkalmi viselet

A klasszikus fekete-fehér összeállítást választottuk, amit a pöttyök dobnak fel. Ne feledjük, hogy ebben a szezonban szinte mindent viselhetünk mindennel, így nem baj, sőt, jól mutat a különböző méretű pöttyökkel díszített táska és ruha.

Alkalmi

Fekete, horgolt kardigán (C&A) 6.990 Ft
Fekete-fehér pöttyös ruha (C&A) 6.990 Ft
Pöttyös kistáska (Tally Wejl) 3.690 Ft
Fekete magas sarkú (Vagabond) 15.990 Ft
Harisnya (Calzedonia) 1.200 Ft


Smink

Beatrix világos, üde sminket kapott, mely tökéletesen passzol a bőrtónusához, hajához és barna szeméhez. Szemhéjára beige szemhéjpúder került, és fekete kontúrral még inkább kihangsúlyoztuk. Az alkalmi viselethez egy kis csillámpúder került ráadásként a meglévő nappali sminkre. A szájára barackos szájfényt vittünk fel, amit az alkalmi viselethez jobban megerősítettünk.

Haj

Fodrászunk, Timi, Beatrix haját kissé kivilágosította, és a hosszabb, tépett hajából egy kellemes, könnyen kezelhető bubit vágott, melytől sokkal üdébb és fiatalosabb lett. Ez a hajforma remekül illeszkedik Beatrix arcformájához.


 

 

 


 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL