Szabó Anna
      
Hozzávalók:40 dkg friss tehéntúró
1 dl tejföl vagy tejszín
12 dkg porcukor
2 evőkanál baracklekvár
1 dkg kakaó
1 csomag vaníliás cukor
Fél citrom leve és héja
Mazsola
Darált mandula
Csokoládédara
Tejszínhab
A túrót összekeverjük a tejföllel (vagy tejszínnel) és a porcukorral. Villával lazítjuk, burgonyatörőn átnyomjuk, és három részre osztjuk. Az egyikbe baracklekvárt, a másikba kakaót és vaníliás cukrot, a harmadikba citromhéjat, illetve –levet keverünk. Miután mindegyiket jól eldolgoztuk, üvegtálban rétegenként egymásra simítjuk. Tetejét megszórjuk mazsolával, darált mandulával, csokoládédarával. Tejszínhabbal, mazsolával, mandulával, csokoládédarával egyaránt díszíthetjük, lehűtve kínáljuk.
OLVASS TOVÁBB!
   Bor és hagyomány Tokaj dűlőiben
Tokaj nem csak egy hely a térképen. Tokaj egy vibe. Egy életérzés....
GASZTROÚj korszak kezdődik a magyarországi otthonokban - Megnyitott a SharkNinja első hazai üzlete a Westendben
Okos megoldások, amelyek szebbé, tisztábbá és élvezetesebbé teszik a mindennapokat – a Shark és Ninja innovációi mostantól személye...
GASZTROHalloweeni muffinreceptek - Mindenmentes változatban is
A Halloweent egyre többen ünneplik már Magyarországon is. Jó alkalom egy kis szórakozásra, amikor a borúsabb időjárás esetleg lehangol...
   4 Halloween-i recept, melynek még az elkészítése is hátborzongató - Imádni fogod!
Lassan nálunk is kezdenek népszerűek lenni a Halloween-bulik, amikor barátainkkal valami rémisztőnek öltözve szórakozunk, és próbálju...
GASZTROMexikói babos rostélyos
A sertés hús a magyar konyha egyik alapdarabja. Rugaszkodj el a hétvégi pörköltes, rántott húsos menütől, és próbálj ki egy új ízv...
GASZTROKrumplis mexikói ízvilágú csirke
Használd ki te is az újburgonya-szezont! Ennél laktatóbb csirkés ételt ráadásul biztos nem találsz......
Adja meg születési időpontját!
VAGY
ÁLLATI CUKISÁGOK