SZÓRAKOZÁS

Sztárok pőrén: bátrak vagy túl merészek?

Szerző:
Szabó Anna
Manapság a sztárok – főként, ha nőkről van szó – felvesznek bármit, csakhogy a figyelem középpontjába kerüljenek. Összeállításunkban a legextrémebb hírességeket mutatjuk be – döntsd el te, hogy ők bátrak vagy épp túl merészen, már inkább pucérak!


Janice Dickinson

Semmi kétség, hogy a korábban szupermodellnek jó a teste, de csak korához képest. Nem feltétlenül szeretné mindenki látni öregedésére a bizonyítékot.

 

Pamela Anderson

Bár kimondani is rossz, de az elmúlt évtized(ek)ben már hozzászokhattunk Pamela csupasz látványához, de ez a szerelés még a fiatal csajokon is kifogna, nemhogy egy többgyermekes anyukán. Hiába a Playboy-nyusziság, ha az ember már eljárt az idő…

 

Stacey 'Fergie' Ferguson

Mindenki vágyódik a gyerekkora után, de ez nem ok arra, hogy timsózott iskolai egyenruhában és diadémmal virítsunk a felnőtt korú lakosság előtt. Fergie húzása kétségbeesett próbálkozásnak tűnik a fiatalságának megtartására.

 

Lily Allen

Ha fáradtan nézzük a képet Lilyt még akár össze is keverhetjük Posh Spice-szal, csak épp laposabb kivitelben. Akit nem áldd meg a jósors (vagy inkább plasztikai sebésze) nagy és feszes mellekkel, az inkább kerülje a hasonló ruhadarabok viselését.

 

Celine Dion

Ez egy olyan tánclépés, melyet sokat láthattunk már Gwen Stefanitól vagy a fent említett Fergietől, na de Celine Diontól ez igazán meglepő. Ha már egyszer úgy döntött frissít a megszokott koreográfián, legalább gondolhatott volna az odaillő ruhadarabra is.

 

Kate Moss 

A szupermodellek abban a szerencsés helyzetben vannak, hogy a divattervezők bőséggel ellátják őket szebbnél szebb ruhákkal, de valahogy Kate ezen a képen alulöltözöttnek tűnik – ám még így is stílusos…

 

Juliette Lewis

A színésznőből rocksztárrá avanzsált Juliette Lewis-ról mindig is tudtuk, hogy bevállalós. Gyakran hord olyan darabokat, melyeket más fel sem venne, de rajta mégis jól áll.

 

Lady GaGa

Nem vagyunk kibékülve Lady GaGa ezen szerelésével, ráadásul kifejezetten előnytelenül domborít benne.

 

Kirsten Dunst

Lehet, hogy Kristen Dunst a Pókember szerelme, és előnyös számára a mély dekoltázs, de ez a kép minket pont az ellenkezőjéről győzött meg. Legalább melltartót vett volna!

 

Madonna

A Pop Királynőjének szinte nem volt olyan fellépőruhája, mely ne szított volna vitát. Sőt, mostanában azon is elég sokat csámcsognak, hogy ő valójában szuper fitt stílusikon, vagy egy dühös anyóka bőrszerkóban, aki még (szintén) nem hajlandó szembesülni a múló idő hatásával.

 

Pussycat Dolls

Napjaink (talán) legnépszerűbb lánycsapatának szabásza mindig is fukarul bánt az alapanyaggal, de ilyen testek láttán – még nőkként is – azt mondjuk: megbocsátható, sőt…

 

Paris Hilton

No, Paris Hilton sem arról híresült el, hogy sokat takargatna magából. Nehéz is volt kiválasztanunk egy képet, de valamiért enné a G.I. Jane utánzatnál leragadtunk…

 

Dita von Teese

Dita abból él, hogy művészien mutogatja magát. Kifinomult stílussal mutogatta meg bájait ezen a képen is…

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL