MÁGIA

Szerelmi gyertyavarázslat

Szerző:
Szabó Anna
Ez a varázslat Theokritosz görög költőtől származik, és elősegíti, hogy a kiszemelt személy beléd szeressen. Nincs időhöz kötve, de a legjobb lenne, ha növekvő Hold idején hajtanád végre.

 

Kellékek

• 1 csokor rózsa (maximum 12 szál)
• 1 fehér gyertya
• A kedves fényképe, vagy egy darab papiros, amelyre ráírhatod a nevét.
• 1 tálca


A varázslat menete


Alaposan tisztítsd meg azt a felületet, ahol a varázslatot végezni fogod. Helyezd el a fényképet (vagy papirost) a tálca közepére, és állítsd rá a gyertyát. Rendezd el a rózsákat úgy, hogy egy kört alkossanak a gyertya körül. Fogd a kezedbe a gyertyát a következő szavak kíséretében:


„Gyertya, a te neved ezentúl …… (mondd ki a kedves nevét)"


Helyezd vissza a gyertyát a fényképre, és gyújtsd is meg. Ismételgesd az alábbi varázsmondókát, míg le nem ég, közben összpontosíts a kívánságodra, és vigyázz, nehogy belekapjon a láng valamibe.

„Lágyítom szíved, mikor e viaszt lágyítom,
Ahogy cseppen a viasz,
Úgy ég értem szerelmed.
Lágyítom szíved, mikor e viaszt lágyítom,
Ahogy cseppen a viasz,
Úgy árad rám szerelmed.
Lágyítom szíve, mikor e viaszt lágyítom,
Ahogy cseppen a viasz,
Úgy nő nőttön szerelmed.
Lágyítom szíved, mikor e viaszt lágyítom,
És míg a viasz folyik, csepeg,
Kimutatod szerelmedet.”


Égesd csonkig a gyertyát. Kötözd egybe a rózsaszálakat, és akaszd fel fejjel lefelé a csokrot száradni. Vedd magadhoz a képet (vagy papirost), amelyre a viasz csöpögött, és várj! Amennyiben a következő teliholdig nem észlelsz változást, végezd el újra a varázslatot!


Eileen Holland
Boszorkány praktikák
(Édesvíz Könyvkiadó)


Boszorkány, Félelmetes szó ez. Vonz és taszít, rémít és elbűvöl. S reményt ad azoknak, akiknek nincs hová fordulniuk. Korunk boszorkányai - legkorábbi elődeik nyomdokain haladva - a 21. század sámánjai és gyógyítói, akik egy modern világban gyakorolják a szent mágia ősi művészetét. Könyvünket kezdőknek és a haladóknak egyaránt ajánljuk. Ez a rendkívül logikus, áttekinthető felépítésű munka végigkalauzol a boszorkánnyá válás első lépésein, ismerteti a wicca irányzatait és azok mágikus gyakorlatát. Vizsgálat alá veszi a boszorkányok megannyi szertartását. Megismerkedhetnek a varázslás mikéntjével, a szexuálmágiával és az erő feltámasztását célzó módszerekkel. A szerző kimerítő megfelelési listái a kötet egyik nagy erényét jelentik, mivel gyakorlatilag a boszorkányság valamennyi részterületét átfogják: teremtőerő, termékenység, gyógyítás, szerelem, mágia, pénzvarázslatok, pszichikus védelem, asztrális kivetítés, bölcsesség, égitestek, állatok, színek, fémek, drágakövek és ásványok, betűk és számok. A kötet bőséggel tartalmaz a gyakorlatban is alkalmazható ismereteket. Bízvást számíthatunk rá, hogy minden boszorkány szamárfülesre olvassa.


Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL