SZÓRAKOZÁS

Boldog sztárapukák

Szerző:
Szabó Anna
Ahogy telnek-múlnak az évek a dögös pasik is lenyugszanak, legyenek akármennyire híresek és nőfalók. (Persze kivételek mindig akadnak, lásd George Clooneyt.) Idővel aztán bennük is előtör az utód iránti vágy, és meglepő fordulatokat produkál az életük.

 

Összeállításunkban megismerheted a mi kedvenc sztárapukáinkat, akikről korábban nem gondoltuk volna…

Brad Pitt

Nem véletlenül az egyik legnépszerűbb celebapuka Brad Pitt. Hiszen szemmel láthatóan a mindennapos gyereknevelésből, valamint a gyakorlati tennivalókból is igencsak kiveszi a részét. Amellett, hogy már egy egész fészekalja gyerekhadat fogadott örökbe, már a saját csemeté(k)ről is gondoskodott. Jó úton halad, hogy elérje a focicsapatnyi gyerkőcöt – erről a vágyáról pár éve rendszeresen nyilatkozott a sajtónak.


David Beckham

David szereti, ha a labdarúgóversenyei alatt a közelében vannak fiai. Ha Brooklyn, Romeo és Cruza a kilátókon figyelnek egyfajta szerencsetalizmánként. Őket persze mindig elkíséri a csendes Victoria és egy vagy két nagyszülő, ráadásul mostanában még a Cruise család is csatlakozik hozzájuk…



Tom Cruise

És, ha már a Cruise-oknál tartunk, nem feledkezhetünk meg Tomról sem – bár sokan a mai napig kételkednek az ő apaságában, mivel a rossz nyelvek szerint az előző két házasságának többek között éppen a nemzőképtelensége vetett véget. Így vagy úgy, de minden jel arra mutat, hogy Tom imádja a kis Surit, és ez a „szerelem” kölcsönös.



Ben Affleck

Ma már nehéz elképzelni, milyen is volt Ben Affleck még a gyerekei születése előtt. Hol van már a Jennifer Lopezzel tervezgetett esküvő, hogy Gwyneth Paltrowról már ne is beszéljünk…?! Helyettük Jennifer Garnerrel kötötte össze az életét, és lássuk be, ezzel nyerő lapra tett. Róluk rosszat még nem nagyon hallottunk: élik a maguk kis csendes, családias életét, és ez így van jól.



Johnny Depp

A nagyszerű Johnny Depp is már régen megállapodott, és a magánéletében hűség társ és odaadó családapa. Vanessa Paradis-vel két gyermeket nevelnek közösen a 8 éves Lily-Rose-t és az öt éves Jacket. Rajongva szereti a gyerekeit, és azt pletykálják a bennfentesek, hogy A Karib-tenger kalózai forgatásán, amikor a kis Lily-Rose vérmérgezést kapott, Johnny csapot-papot hátrahagyva rohant a kórházba és ott virrasztott kislánya mellett.



Will Smith

Sokat taníthatta Will Smith kisfiát Jadent a sztárság csínjára – vagy egyszerűen csak örökletes – hiszen a most 10 éves kisfia is már szép sikereket ért el a filmes szakmában. Jaden a második, Jada Pinkettel kötött házasságának gyümölcse, míg nagyobbik (16 éves) Willard fia első házasságából való.




Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL