2018. február 22. - Gerzson
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. február 22. - Gerzson
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

A szent egyesülés

Herceg Petra

A szexualitás olyan téma, amelyről sokat beszélnek, de nagyon kevesen értik igazán. A szexualitás fő célja az egyesülés és az Egység létrehozása. Ebben is nyugodtan kérheted angyalod segítségét.

A szexet és a testiséget sok, egyébként magasan fejlett elméjű ember is az alsó csakráknak feleteti meg, míg a szellemiséget, a spiritualitást a felsőbbekhez rendelik. Még ha általában nyitottak is a magasabb frekvenciájú energiákra, és rájuk vannak hangolódva, amikor szexuális inger éri őket, energiáik az alsóbb csakrákba vándorolnak. A szexualitás lényege pedig elvész.

Több dimenzión át

Habár a fizikai valóságban a szex a nemi szervek használatával történik, valójában többdimenziós tevékenység, amely a fizikai testen kívül érzelmi, mentális és spirituális tett is egyben. Először is önmagadon belül kell dolgoznod. Csakráidat kell egyesítened egyetlen egésszé. Nagyon sokat segít a jógalégzés gyakorlása. Ennek során energiád a hátgerincedben áramlik lefelé és felfelé. Kezd a gerinced tövénél, a gyökércsakránál, majd lassan emeld a lélegzetedet a gerincoszlopod mentén a második csakrához, majd a harmadikhoz és így tovább egészen a koronacsakrádig. Ezalatt a levegőt benntartva bármikor megállhatsz, hogy meggyógyítsd a csakráidat, ha szükségük van rá. Amikor az energiád a gerince tövétől egyenletesen végighalad a hetedik csakráig, állj meg, hogy érezd az energiát, amely átáramlik rajtad, és egyesíti energiaközpontjaidat. Miután minden törést meggyógyítottál csakrarendszeredben, készen állsz, hogy egy másikkal egyesülj. Ehhez persze előbb neki is egyesítenie kell a csakráit.

Csakra kapcsolódás

Nincsenek előírt szabályok arra, hogyan kell végrehajtani ezt a folyamatot. Kezdhetitek azzal, hogy csendben ültök egymással szemben. Hívjátok az Angyali Jelenléteket. Nézz mélyen a partnered szemébe, és lásd meg benne az angyalt, valódi önmagát, ahogy a közös esszencia tavában fürdőzik. Igyátok be egymás angyali jelenlétét, miközben teljesen megnyitjátok magatokat egymásnak. Érezzétek, ahogy áramlik az energia oda és vissza a csakráitok között, minden csakra között. Könnyedén összeérinthetitek ujjaitokat, így is növelve az energiaáramlást. Most kövesd, amit legfelsőbb önvalód súg. Mudrákkal, szent kézjelekkel is irányíthatjátok az energiaáramlást. Lásd, ahogy aurátok az arany fény örvénylő spiráljában olvad össze. Most érintkezhetnek az ajkak, de nem egy csókban, hanem az egyesülés csöndes megpecsételéseként. Ez igen szent módja az ajkak találkozásának. Most már készen álltok a szeretkezés fizikai részére, amely lehetőleg lassú és mély legyen. Ne téveszd szem elől az egy szívet, amely az egységben kapcsol össze benneteket. Az orgazmus nem feltétlenül cél, csak ha akarjátok.

Kapu egy magasabb világba

Ezeket a felfokozott energiákat arra is használhatod, hogy egy másik tudatdimenzióba vigyenek téged, egyenesen a felsőbb valóságba. Itt felfedezheted majd az egy szív magját, amely sokkal nagyobb békét és egységet foglal magába, mint amilyet valaha is tapasztaltál. A fenséges gyönyör állapotában egyként, együtt repülhettek odaátra. Néha két egymásba fonódott mennyei lénynek érezhetitek magatokat, akiknek áttetsző teste van csillagokkal, és akik új galaxisokat alkotnak szeretkezés közben. Vagy egyszerűen egy hatalmas fénygömbbé váltok, arany fénnyé. Bármilyen formában is történik a szent egyesülésetek, minden esetben azt szolgálja, hogy közelebb kerüljetek az egység állapotához. Ez egy olyan kapu, melyen kevesen lépnek be, és még kevesebben érnek el az út végére, ahová vezet.

 

 

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

loading...

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Mi bolygatja meg a lelki nyugalmadat a következő hetekben? - A Cirkusz Jóskártya által megtudod

Mi bolygatja meg a lelki nyugalmadat a következő hetekben? - A Cirkusz Jóskártya által megtudod

Az, hogy felbolydul a lelki nyugalmad, nem mindig rossz. Jelentheti, hogy kilépsz egy biztonságos, megszokott környezetből és valami újnak adod át a helyet, vagy valami jó, meglepő, megmagyarázhatatlan történik veled. A Cirkusz Jóskártya által most megtudhatod, milyen esemény zavarja meg a lelki nyugalmadat!

Tovább »
Szupergyors és ízletes Caprese saláta - Akár minden nap megennénk!

Szupergyors és ízletes Caprese saláta - Akár minden nap megennénk!

A Caprese saláta egy egyszerű olasz étel, mely szeletelt mozzarellából, paradicsomból, friss bazsalikomból készíthető el, kevés sóval és olívaolajjal fűszerezve. Nagyon egyszerű és ízletes – mi akár minden nap képesek lennénk megenni.

Tovább »
10+1 biztonsági intézkedés, amelyet minden újdonsült anyának ismernie kell!

10+1 biztonsági intézkedés, amelyet minden újdonsült anyának ismernie kell!

A kezdő édesanyák többsége takarót, plüss figurákat tesz a kiságyba, a baba mellé, és nem is gondolnák, hogy ez mennyire veszélyes lehet. A friss anyukáknak bizony meg kell hozniuk bizonyos óvintézkedéseket az újszülött érdekében, ezért összeszedtük a 10+1 legfontosabbat, amit nem hagyhatnak figyelmen kívül!

Tovább »

Kalkulátor

Kabala és amulett-kalkulátor

Az amulettek és a kabalák üzenetet közvetítenek és védelmeznek. Neked van már? Ha még nincs, válassz egyet. Vajon melyik az, amely a legjobban illik hozzád?

Még több kalkulátor »

Szakértők

Bányász Imréné Marika Villő

Feng Shui Tanácsadó

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Bányász Imréné Marika Villő

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép