2018. május 24. - Eszter, Eliza
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. május 24. - Eszter, Eliza
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

A szent egyesülés

Herceg Petra

A szexualitás olyan téma, amelyről sokat beszélnek, de nagyon kevesen értik igazán. A szexualitás fő célja az egyesülés és az Egység létrehozása. Ebben is nyugodtan kérheted angyalod segítségét.

A szexet és a testiséget sok, egyébként magasan fejlett elméjű ember is az alsó csakráknak feleteti meg, míg a szellemiséget, a spiritualitást a felsőbbekhez rendelik. Még ha általában nyitottak is a magasabb frekvenciájú energiákra, és rájuk vannak hangolódva, amikor szexuális inger éri őket, energiáik az alsóbb csakrákba vándorolnak. A szexualitás lényege pedig elvész.

Több dimenzión át

Habár a fizikai valóságban a szex a nemi szervek használatával történik, valójában többdimenziós tevékenység, amely a fizikai testen kívül érzelmi, mentális és spirituális tett is egyben. Először is önmagadon belül kell dolgoznod. Csakráidat kell egyesítened egyetlen egésszé. Nagyon sokat segít a jógalégzés gyakorlása. Ennek során energiád a hátgerincedben áramlik lefelé és felfelé. Kezd a gerinced tövénél, a gyökércsakránál, majd lassan emeld a lélegzetedet a gerincoszlopod mentén a második csakrához, majd a harmadikhoz és így tovább egészen a koronacsakrádig. Ezalatt a levegőt benntartva bármikor megállhatsz, hogy meggyógyítsd a csakráidat, ha szükségük van rá. Amikor az energiád a gerince tövétől egyenletesen végighalad a hetedik csakráig, állj meg, hogy érezd az energiát, amely átáramlik rajtad, és egyesíti energiaközpontjaidat. Miután minden törést meggyógyítottál csakrarendszeredben, készen állsz, hogy egy másikkal egyesülj. Ehhez persze előbb neki is egyesítenie kell a csakráit.

Csakra kapcsolódás

Nincsenek előírt szabályok arra, hogyan kell végrehajtani ezt a folyamatot. Kezdhetitek azzal, hogy csendben ültök egymással szemben. Hívjátok az Angyali Jelenléteket. Nézz mélyen a partnered szemébe, és lásd meg benne az angyalt, valódi önmagát, ahogy a közös esszencia tavában fürdőzik. Igyátok be egymás angyali jelenlétét, miközben teljesen megnyitjátok magatokat egymásnak. Érezzétek, ahogy áramlik az energia oda és vissza a csakráitok között, minden csakra között. Könnyedén összeérinthetitek ujjaitokat, így is növelve az energiaáramlást. Most kövesd, amit legfelsőbb önvalód súg. Mudrákkal, szent kézjelekkel is irányíthatjátok az energiaáramlást. Lásd, ahogy aurátok az arany fény örvénylő spiráljában olvad össze. Most érintkezhetnek az ajkak, de nem egy csókban, hanem az egyesülés csöndes megpecsételéseként. Ez igen szent módja az ajkak találkozásának. Most már készen álltok a szeretkezés fizikai részére, amely lehetőleg lassú és mély legyen. Ne téveszd szem elől az egy szívet, amely az egységben kapcsol össze benneteket. Az orgazmus nem feltétlenül cél, csak ha akarjátok.

Kapu egy magasabb világba

Ezeket a felfokozott energiákat arra is használhatod, hogy egy másik tudatdimenzióba vigyenek téged, egyenesen a felsőbb valóságba. Itt felfedezheted majd az egy szív magját, amely sokkal nagyobb békét és egységet foglal magába, mint amilyet valaha is tapasztaltál. A fenséges gyönyör állapotában egyként, együtt repülhettek odaátra. Néha két egymásba fonódott mennyei lénynek érezhetitek magatokat, akiknek áttetsző teste van csillagokkal, és akik új galaxisokat alkotnak szeretkezés közben. Vagy egyszerűen egy hatalmas fénygömbbé váltok, arany fénnyé. Bármilyen formában is történik a szent egyesülésetek, minden esetben azt szolgálja, hogy közelebb kerüljetek az egység állapotához. Ez egy olyan kapu, melyen kevesen lépnek be, és még kevesebben érnek el az út végére, ahová vezet.

 

 

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Melyik ajtón lépnél be legszívesebben? - Tudd meg, mit árul el a választásod a személyiségedről!

Melyik ajtón lépnél be legszívesebben? - Tudd meg, mit árul el a választásod a személyiségedről!

Nem kell mást tenned, mint megvizsgálni az alábbi négy ajtót és kiválasztani azt, amelyik számodra a legszimpatikusabb. Attól függően, hogy éppen milyen az aktuális lelkiállapotod és milyen érzelmek dúlnak benned, a választásod is változhat. Ha éppen kiegyensúlyozott vagy és boldog, elképzelhető, hogy teljesen másik ajtót választasz, mint ha éppen nem.

Tovább »
6 jel, hogy a gyermeked már többször is reinkarnálódott

6 jel, hogy a gyermeked már többször is reinkarnálódott

Az a gyanúd, hogy a gyermeked már élt korábban is a Földön? Olyan bölcs, olyan kis felnőtt, olyan tudást hordoz magában, ami korban még túl korai vagy egyszerűen döbbenetes? Netalántán konkrét emlékei vannak, amikről beszámol? Ezek és ehhez hasonló jelek tanúskodhatnak arról, hogy a gyermeked reinkarnálódott, akár többször is. Mondunk 6 biztos jelet, ami erre utal!

Tovább »
3 szuper ízletes pizza az alternatív táplálkozás kedvelőinek - Próbáld ki, nem fogod megbánni

3 szuper ízletes pizza az alternatív táplálkozás kedvelőinek - Próbáld ki, nem fogod megbánni

Szereted a zöldségeket, ugyanakkor úgy érzed, hogy valami másra, minőségibbre vágysz? Emellett szeretnél egészségtudatosan és gluténmentesen táplálkozni? Akkor ezeket a pizzákat neked találták ki! Igen, lehetséges olyan alapanyagokból is pizzát készíteni, ami egészséges összetevőket tartalmaz.

Tovább »

Kalkulátor

Hogyan nassolnak a csillagjegyek?

Sajnos, eljönnek a pillanatok, amikor feladjuk a fogyókúrát, elfelejtjük számolni a kalóriákat. A csillagok elárulják, hogy mikor - pontosabban, hogy mi - csábíthatja nassolásra az egyes csillagjegyek szülötteit. Válaszd ki a saját jegyedet, és figyelj!

Még több kalkulátor »

Szakértők

Katharine Wood

Horary asztrológus

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Katharine Wood

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép