Átváltoztatjuk VII.


Bálintfy Barbara stylist, Evelley Rita fodrász és Honfi-Brecska Márti sminkes segítségével átváltoztatunk néhány szerencsés Olvasót. Ha Te is szeretnél az átváltoztatottak között lenni, semmi mást nem kell tenned, csak írj egy levelet a palackposta@noiportal.hu e-mail címre, és sorold fel, hogy mi az, amiben nem vagy elégedett magaddal, és miben szeretnél átváltoztatni. A szerencséseket e-mailben értesítjük, hogy hol és miként történik a Nagy Átváltozás!

Stílus

Lilla kényelmes, lezser ruhákban jár, kedveli a bővebb fazonú nadrágokat, a kordot és a hegymászó, illetve túraruhákat. Még cipőben is inkább ezek között válogat. Ha szoknyát vagy ruhát vesz, hosszú, maxi-szoknyát választ, ami nem feltétlenül előnyös az alacsony termetéhez. A magas sarkú cipőket nagy ívben kerüli, pedig érdemes lenne beszereznie egy párat.


Aktuális szettünket utcai és alkalmi viselethez állítottuk össze. Színekben a fehér, a szürke, halványkék és a fekete jelenik meg.

Utcai viselet

Lillának nem előnyös a bő a nadrág, mert eltakarja kecses, vékony alakját, ezért szűk fazonú farmert kapott, egy mell alatt vágott inggel, mely még jobban kiemeli dús kebleit. A széles öv hangsúlyozza karcsú derekát, a telitalpú szandál pedig fiatalos és kényelmes viselet.


Fehér ingruha (Promod) 9.990 Ft
Világoskék öv (New Yorker/Accessories) 2.490 Ft
Szalmatalpú szandál (New Yorker/Accessories) 4.990 Ft
Szürke csőfarmer (New Yorker/Ann Christeine) 10.890 Ft


Az vonalú szoknya kimondottan jól áll Lillának, a mellény és az öv ugyanazt a hatást fejti ki, mint az ing és a kék öv. A magas sarkú szandál optikailag nyújtja a lábat, ami Lillánál különösen jó, hiszen alacsony. Szép, formás lába van, amit érdemes megmutatni, ezért javasoltuk neki, hogy hordjon sűrűbben szoknyát vagy ruhát.


Pöttyös szoknya (Sinequanone) 13.990 Ft
Fekete V-nyakú felső (New Yorker/Amisu) 2.490 Ft
Fehér mellény (New Yorker/Amisu) 5.490 Ft
Piros öv (Tally Weijl) 2.560 Ft
Fekete lakkszandál (Alberto Zago/ Pura Lopez) 44.990 Ft


Alkalmi viselet

Lilla egy egyszerű fekete, elől kereszthajtásos ruhát kapott, amely mell alatt megköthető. Ez kiemeli a mellét és vékony, filigrán alkatát. A bokapántos cipő pedig formás vádlijára helyezi a hangsúlyt.


Fekete ruha, beige betéttel (C&A) 6.990 Ft
Vastag bokapántos magas sarkú cipő (Alberto Zago/Paco Gil) 49.990 Ft


Smink

Sminkesünk, Márti, Lilla meleg színeihez igazította sminkjét. Barna hajához, barnás szemhéjpúdert és barackos pirosítót kapott. A barna szemét nagyon szépen kihangsúlyozza a barna smink. A szájára egy enyhén pirosas szájfény került.

Haj

Fodrászunk, Rita, lépcsőzetesre vágta Lilla haját, és padlizsán színű melírral élénkítette hajszínét, majd loknisra szárította, amúgy is göndör haját.

Lilla az átváltoztatásról

„Kedves Női Portál Szerkesztőség + Átváltoztató Csapat!

Nagyon jó érzés volt, hogy mindenki azon igyekezett, hogy én minél
jobban nézzek ki. Örülök, hogy ilyen profi csapat keze közé kerültem.
Remélem, hogy a képek alapján mindenki egyet ért velem abban, hogy valamennyien kiváló munkát végeztek. Ami nem látható a képeken, hogy mindeközben rengeteg jó tanácsot és ötletet is kaptam, és remekül éreztem magam. Hazaérve pedig még az ovis fiam is megdicsért!”

 

 

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL