SZÓRAKOZÁS

Világraszóló sztárbarátságok

Szerző:
Szabó Anna
Hallunk szakításaikról, ballépéseikről, meglepő döntéseikről – de meghitt és emberi kapcsolataikról annál kevesebbet. Pedig a hírességeknek is épp olyan jól esik beülni egy kávéra és kicsacsogni a nagyvilágot, mint nekünk. Összeállításunkban nagy-nagy sztárbarátságokat mutatunk be.



Kylie Minogue 
és Natalie Imbruglia

Az ausztrálok szeretnek összetartani! Még sorozatbeli szerepüknek köszönhetően ismerkedtek meg. A barátságuk azóta úgy elmélyült, hogy mindig találnak időt közös vásárlásra, kávézásra. Legutóbb Stockholmban kapták őket együtt lencsevégre.

Lily Allen
és Lindsay Lohan

Lindsay Lohan nem DJ Samantha Ronsont cserélte le a bevallottan szintén biszex Lily Allenre. Egyszerűen csak szeretnek összejárni, néha beugrani együtt egy italra valamelyik étterembe.

Victoria Beckham
és Katie Holmes

Victoria és Katie barátsága 2006-ban kezdődött, amikor Posh a már terhes Katienek cipővásárlási tanácsokat osztogatott egy elegáns boltban. Azóta a duó már komoly barát, gyakran látni őket együtt Hollywood utcáin, vagy Párizsban a divatbemutatókon. Ráadásul a Cruise házaspár adott fogadást annak idejét a Beckhameknek, amikor az USÁ-ba tették át hivatalosan is székhelyüket.

Victoria Beckham
és Eva Longoria

Victoriat és Evát a mesés divat és a túlméretezett napszemüvegek iránti szeretete tartja össze. Szinte az első percben, hogy Vic megérkezett Hollywoodba már egymásra találtak köszönhetően annak, hogy Eva nagy rajongója Beckhamné farmer-kollekciójának.

Victoria Beckham
és Kate Beckinsale

És íme a harmadik Victoria Beckham rajongó: Kate Beckinsale. A kép egy együtt töltött ebéd után készült, és jól mutatja az közös ízlésüket is: ugyannak a tervezőnek a táskáját hordják mindketten.

Cameron Diaz
és Drew Barrymore

A Charlie angyalai című film forgatásán találkoztak, és azóta szinte elválaszthatatlanok. A nyaralásaikat mindig együtt töltik.

Mary-Kate
és Ashley Olsen

Igaz, hogy ikrek és ezért már különös módon kötődnek egymáshoz, de mindemellett üzlettársak és jó barátok is.

Madonna
és Gwyneth Paltrow

A makrobiotikus táplálkozás iránti szeretetükön kívül Madonnának és Gwynethnek van jópár közös pontjuk. Például amerikaiak lévén mindketten inkább Nagy-Britanniában alapítottak családot. Madonna ráadásul Gwynethnek majdnem olyan, mint egy idősebb nővér. Az ő hatására szokott le a dohányzásról, és kapott rá az Asthanga jógára.

Sienna Miller
és Keira Knightley

Ők is egy film kapcsán ismerkedtek meg. Az első pillanattól szimpatizáltak egymástól, Keira többek között így nyilatkozott: „Szeretnék Sienna Miller bőrébe bújni. Csak nézem azt a lányt, és egyszerűen mesés. Mindenkivel nagyon közvetlen, állandóan mosolyog a szeme. Amikor beszélek vele, mindig azt remélem, hogy rám is ragad egy kevés a személyiségéből.”

Nicole Kidman
és Naomi Watts

Nicole Kidman és Naomi Watts, az ausztrál pózkirálynők igazi harcos típusok. Azt beszélik, hogy Nicole segített Naominak betörni Hollywoodba a kapcsolataival. Aztán fordult a kocka: és amikor Tom Cruise-tól elvált 2001-ben szinte csak Naomira számíthatott. Rengetegszer látták a két barátnőt, amint egymás kezét fogják a vörös szőnyegen. „Naomi Watts és nagyon-nagyon jó barátok vagyunk, és már rengeteg dolgon mentünk keresztül – mondta Kidman, majd Naomi Watts csatlakozott hozzá: Határozottan jól érezzük magunkat egy nyüzsgő partin, de egy csöndes szobában is meghitten el tudunk beszélgetni.”

Jennifer Aniston
és Courteney Cox

A Jóbarátok színésznői 18 éven keresztül játszottak együtt a sorozatban. Aniston nyilatkozata alapján az első perctől kezdve: „Amikor találkoztunk, rögtön elkezdett a kapcsolatairól mesélni nekem. Ő az a fajta végletekig lojalista barát.”

Melanie Griffith
és Sharon Stone

Egy kényelmesen elköltött, hosszúra nyújtott ebéd után, irány a vásárlás! Legalábbis Melanie Griffith és Sharon Stone szerint nincs is ennél jobb program. A két hollywoodi veteránt gyakran látni együtt, amint éppen ezt a közös szertartásukat végzik el.



 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL