SZÁMMISZTIKA

A számmisztika gyógymódjai

Szerző:
Szabó Anna
A keleti numerológia szerint orvosolhatjuk, vagy ellensúlyozhatjuk a számmisztikai négyzetünkből hiányzó számokat, ha olyan tárgyakkal vesszük körül magunkat, amelyek az adott számhoz tartozó őselemet képviselik. Általában egy-két üres rubrika hatását lehet így pótolni.
Az előző cikkből megtudhattad, hogy a négyzeted milyen erősség, vagy gyengeség nyilakat tartalmaz. Most vedd elő újra a négyzetedet, és nézd meg, hol hiányzik, mondjuk csak egy szám ahhoz, hogy valamely erősség nyila létrejöhessen. Ha pedig olyan gyengeség nyíllal rendelkezel, melynek hatását szeretnéd enyhíteni, azt is könnyedén megteheted ezzel a módszerrel. Azt viszont tartsd szem előtt, hogy maximum két hiányzó mező hatását lehet így pótolni.

Ha netán nincs még személyes négyzeted, akkor elkészítheted itt >>>


A születési dátumod alapján rajzold fel újra a számmisztikai négyzetedet, majd keresd ki, melyik hiányzó szám, melyik elemhez tartozik. Ezt követően nincs más dolgod, mint megerősíteni az adott elemet, a megadott módszerek segítségével.


3

6

9

2

5

8

1

4

7


A teremtő és pusztító körforgás


A kínai asztrológia öt őselemet ismer: fa, tűz, föld, víz, fém, melyek vagy kölcsönösen támogatják, vagy felemésztik egymást. A világon minden létező dolgot egyik, vagy másik elemhez lehet társítani. Szüntesd meg a pusztítást, és hozd létre a teremtő körforgást.


A teremtő körforgás


A fa táplálja a tüzet.
A tűzből föld (hamu) lesz.
A föld fémeket (érceket) ad.
A fém megolvad, mint a víz.
A víz táplálja a fát.


A pusztító körforgás


A fa fölemészti a földet.
A föld beszennyezi a vizet.
A víz kioltja a tüzet.
A tűzben megolvad a fém.
A fém kivágja a fát.

A személyiséged is megváltozik


Ennek a gyógymódnak van még egy kedvező mellékhatása, mégpedig az, hogy egy-egy előnyös tulajdonság is társul az egyes őselemekhez. Tehát, nem csak a számmisztikai négyzetedben lévő erősség és gyengeség nyilak hatásait változtathatod meg általuk, hanem a személyiségedben is pozitív változásokat érhetsz el az öt őselem használatával. Úgy tartják, hogy ha a megfelelő elemhez tartozó tárgyakkal vesszük körül magunkat, egyszersmind a hozzátartozó képességeinket is erősíthetjük velük.

A fához az alkotóerő tartozik.
A tűzhöz a lelkesedés, az izgalom és a motiváció tartozik.
A földhöz az állhatatosság, a céltudatosság és az elszántság tartozik.
A fémhez az emberi nemesség és az önérvényesítés tartozik.
A vízhez a kommunikáció tartozik.


Ha úgy érzed, valamelyik területen hiányt szenvedsz, próbáld ki, és tegyél olyan tárgyakat magad köré, amelyek az adott őselemet képviselik. Fokozatos, de stabil fejlődésre számíthatsz.


A számok és az őselemek


Minden szám hozzárendelhető egy-egy őselemhez, így az elemek segítségével pótolható egy-egy szám hiánya. Az alábbi táblázatban jelöljük, hogy melyik számhoz melyik őselem tartozik. Ha a négyzetedből valamelyik szám hiányzik, kattints rá, az elemre, és olvasd el, mit kell tenned!

1 Víz
2 Föld
3 Fa
4 Fa
5 Föld
6 Fém
7 Fém
8 Föld
9 Tűz


 

Richard Webster
Kínai jóslás, számmisztika
(Édesvíz Könyvkiadó)

A valaha létezett technikák közül ezzel a módszerrel lehet a leggyorsabban és legkönnyebben személyiségelemzést adni. A Kínai jóslás, számmisztikából ez tökéletesen elsajátítható, és már a könyv első oldalainak áttanulmányozása után bárki teljes képet alkothat egy másik emberről pusztán a születésnapja alapján. Mire az utószóhoz ér, háromféle módszer áll majd rendelkezésére a számmisztikai ábrák elkészítéséhez és magyarázatához. Ön is alaposabb önismeretre tehet szert, megértheti mások motivációit, és kiszámolhatja, hogy mikor érdemes előrelendülni az élet különböző területein, és mikor helyénvalóbb visszarántani a gyeplőt. Pillantson bele a jövőbe, hogy jelentősebb eredményeket és sikereket érjen el, de ami a legfontosabb: ismerje meg önmagát és a környezetében élőket!

A könyv egyedülálló erénye, hogy tartalmaz egy 1900-tól 2000-ig terjedő táblázatot a szoláris és lunáris dátumok közti átváltáshoz.

 

 

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL