HOROSZKÓP

Mit mond neked az április?

Szerző:
Szabó Anna
Elkezdődött az április, itt a tavasz, most minden kicsit felgyorsul. Ha van valami új terved, valami, amit szeretnél elkezdeni, itt az ideje, hogy belevágj. Az április tökéletes a változásra. Ahhoz azonban, hogy minél helyesebben cselekedj, eláruljuk, mit üzennek a csillagok erre a hónapra.

Kos


Ne foglalkozz azzal, hogy mások mit mondanak, mert könnyen csalódhatsz, ha másokra hallgatsz. Hallgass a belső megérzéseidre, a saját belső hangodra, a dolgok valódi jelentésére magadtól fogsz rájönni.

Szerencsés időszakod a hónapban: ápr. 9-11, 15-17.

Bika


Kövesd a szíved vágyát, és ne feledd, hogy azoknak a képességeknek, melyek benned rejlenek, figyelemre és időre van szükségük, hogy fejlődni és kibontakozni tudjanak. Hidd el, mindenkiben több rejlik, mint amit gondol.

Szerencsés időszakod a hónapban: ápr. 9-11, 21-24.

Ikrek


A személyes kapcsolataid kielégítőbbé fognak válni, ha hajlandó vagy a legbelső érzéseidet is feltárni, ha nehéz helyzetbe kerülsz. Ne szégyelld, hogy érző lény vagy, ettől leszel ember.

Szerencsés időszakod a hónapban: ápr. 2-4, 19-22.

Rák


Ha egyszerre csak egy dologra próbálsz meg koncentrálni, rá fogsz jönni, hogy mennyi rejtett erőforrás rejlik benned, amire eddig nem is gondoltál. Figyelj oda magadra, így másokat is könnyen elkápráztathatsz.

Szerencsés időszakod a hónapban: ápr. 9-11, 21-24.

Oroszlán


Szükség lesz a nagy optimizmusodra, mert ebben a hónapban minden nehezebben és lassabban fog menni, mint gondoltad. De ne keseredj el, mert mindenben ott rejlik a lehetőség, csak észre kell venni. A legfontosabb, hogy sose add fel!

Szerencsés időszakod a hónapban: ápr. 2-4, 15-17.

Szűz


A távolabbi céljaid valóra válhatnak, ha reálisak és gondosan elő vannak készítve. De ne feledd, hogy türelmesnek kell lenned, ha kapkodsz, könnyen köddé válhat minden, amit elterveztél. Mindig lépésről lépésre haladj.

Szerencsés időszakod a hónapban: ápr. 2-4, 22.

Mérleg


Jelentős változásokra számíthatsz, de nyugodj meg, nem fogják fenekestől felforgatni az életedet. Figyelj az apró jelekre, melyek jelzik neked, hogy mi van készülőben és mire érdemes fokozottabban odafigyelned.

Szerencsés időszakod a hónapban: ápr. 9-11, 21-24.

Skorpió


Állj meg egy pillanatra és nézz körül a környezetedben, ugyanis van valaki, aki többet rejt magában, mint gondolnád, és olyan dolgokat tenne meg érted, amit korábban senki más. Ne csak arra figyelj, hogy ki-mit mond, hanem arra is, hogy mit tesz.

Szerencsés időszakod a hónapban: ápr. 4, 21-23.

Nyilas


Nem szabad elsiklani a részletek fölött. A kis dolgokat mindig nagy dolgok követik, ezért ne hagyj figyelmen kívül semmit, mert lemaradsz az igazán jó dolgokról. Értékeld az élet apró örömeit is, azoktól lesz igazán szép az élet.

Szerencsés időszakod a hónapban: ápr. 1-4., 10.

Bak


A közvetlen reakció és rámenősség felvidító lehet számodra, de ne feledd, hogy a türelem hosszú távon sokkal hatásosabb. Mindenki ismeri a régi mondást: a türelem rózsát terem. Bár közhely, de igaz.

Szerencsés időszakod a hónapban: ápr. 9-10, 23-26.

Vízöntő


Szeretsz túlzásokba esni, amikor hagynak téged függetlenül működni, de próbáld meg tartani a mértéket, főleg, ha mások is érintettek. Ne várd el, hogy mindig hozzád alkalmazkodjanak, neked is kompromisszumokat kell kötnöd.

Szerencsés időszakod a hónapban: ápr. 10, 14, 15.

Halak


Lassan és módszeresen vágj bele mindenbe, mert a türelmed elnyeri méltó jutalmát. Ne próbálj meg senkit rákényszeríteni arra, hogy tartsa a lépést veled abban az elképesztő tempóban, amit néha észre sem veszel. Lassan járj, tovább érsz!

Szerencsés időszakod a hónapban: ápr. 9-11. valamint ápr. 22-26.




 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL