Felejthetetlen napok várnak a nyugalom és wellness otthonában!

 

Játssz velünk és nyerj három napos hosszúhétvégét
a Spa & Wellness Hotel Fitbe! >>

 


A családias hangulatú gyógy- és wellness szálloda 51, fürdőszobás, tv-vel, telefonnal, hűtőszekrénnyel felszerelt egy- és kétágyas szobával, illetve apartmannal várja kedves vendégeinket. A szobák erkélyéről csodálatos panoráma nyílik a környékre. 


A Spa & Wellness Hotel Fit**** szállodában a vendégek mindent egy helyen találnak! A Salvia étterem a hazai és nemzetközi konyha remekeivel, salátabárral, a Lime Drink Bar kávékülönlegességekkel, borokkal, koktélokkal áll a vendégek rendelkezésére. Minden vendégnek bőséges büféreggelivel kezdheti a napot, menüválasztásos fél- vagy teljes panzió igénybevételére is van lehetőség.

Konferenciák megtartására a kilencven fő befogadására alkalmas, komplett technikai felszereléssel ellátott, parkettás, világos helyiséget, az Orchidea termet ajánljuk. Kisebb rendezvények lebonyolítására további három, 30-30 fős, légkondicionált szekcióterem áll rendelkezésre.

A Herbal Wellness részlegen sparelax gyógyvizes medence, pezsgőfürdő, finn szauna, infrakabin, sókamra, gőzkamra, aromakabin, élményzuhany várja Önöket. Töltse pihenését aktívan a fitneszteremben, vegyen részt a csoportos aquafitnesz, nordic walking, légzőtorna foglalkozásokon, vagy fedezze fel kerékpáron a környéket! A felüdülésre vágyó testet és lelket a hagyományos hévízi gyógykezelések mellett különleges alternatív masszázsokkal - aromamasszázs, fejmasszázs, illóolajos masszázs, thai masszázs, yumeiho, shiatsu -, wellnessfürdőkkel kényeztetik. A Fresia Fodrászat és Jasmine Kozmetika pedig az Ön szépségéért dolgozik.

A szálloda szakorvosa és a szakképzett terapeuták tradicionális hévízi gyógykezelésekkel enyhítik panaszait a hévízi gyógyvíz és gyógyiszap segítségével. Terápiás kínálat: iontophoresis gyógyszeres elektromos kezelés, diadynamic elektromos kezelés fájdalomcsillapításra, ultrahang, evolite fényterápia fekélyre, négyrekeszes galvánfürdő, magnetoterápia, elektromos kezelés, iszappakolás, ritexpakolás, kénpakolás, fluorpakolás, antiphlog pakolás, gyógymasszázs, talpmasszázs, víz alatti masszázs, csoportos gyógytorna, oxigénterápia, szénsavfürdő.

A Hévízi Gyógytó vize egyenlő mértékben gazdag oldott és gáznemű anyagokban, egyesítve így a szénsavas, a kénes, a kalciumos, magnéziumos, hirdogénkarbonátos és enyhén radioaktív gyógyvizek kedvező tulajdonságait. Külön említést érdemel a tó medrét vastagon borító radioaktív gyógyiszap. A maga nemében egyedülálló hévízi iszap egyaránt tartalmaz szerves és szervetlen anyagokat, a benne lévő rádiumsók és redukált kénvegyületek a gyógytényezők különleges értékeit képviselik.

A kúra gyógyászati javallatai a mozgásszervi megbetegedések széles spektrumát ölelik fel: minden degeneratív kopásos és meszesedéses megbetegedés, reumatikus és mozgásszervi betegségek, gyulladásos ízületi és gerincmegbetegedések, kötőszöveti reuma, másodlagos ízületi betegségek, törések, baleseti megbetegedések, operáció utáni állapotok, krónikus, perifériás, az idegrendszerhez kapcsolódó, mechanikai okokra visszavezethető panaszok, ízületi operációk elő- és utókezelése, porckorongműtétek, krónikus, nőgyógyászati betegségek. A kezelések nem csak pillanatnyi javulást eredményeznek, hónapokra megakadályozzák a fájdalmak kiújulását.

ForHotels Kft.
Spa & Wellness Hotel Fit****
H-8380 Hévíz, Kossuth Lajos u. 76.
Tel.: +36 83 340 484
Fax: +36 83 340 527

További információ a szálloda hivatalos honlapján >>

 

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL