Orchidea

Orchidea


Az Orchidea szülöttek érzékeny emberek, és egyfajta melankolikus alap hangulat jellemzi őket. A hétköznapi életben valami féle szomorúság jellemzi, amire érdemes odafigyelnie, ha nem akar depresszióba esni. Érdemes kerülnie a konfliktusokat, mert gyakran felőrlik idegeit.

Mivel igen fejlett az igazságérzete, gyakran kelt csalódást benne, ha mások nem viselkednek becsületesen vele. Hajlamos teljesen kiábrándulni az emberekből. Szintén elszomorítja, ha nem kap segítséget, hiszen ő készen áll bármikor önzetlenül segíteni másokon. Ha egy kicsit ki akar zökkenni a szürke hétköznapokból, vagy fel akar vidulni, jól teszi, ha pár napra ellátogat a tengerhez vagy a hegyekbe, ott megnyugszik a lelke, és jó időre feltöltődik.


Szerencseszámai: 12, 20, 21, 29, 30, 40


Szerelem

Szerelem terén nem tud megalkudni. Szenvedélyesen hisz az igaz szerelemben és rendíthetetlenül keresi a lélektársát. Csak az igazi, mély, mindent magával ragadó szerelemben képes feloldódni. Amennyiben megtalálja élete párját, hűséges és csodálatos társsá válik. Érzelmi téren legjobban a Napraforgó és a Szagos bükköny passzol hozzá.


Vissza a táblázathoz >>>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL