MÁGIA

Gyertya-tövis varázslat

Szerző:
Szabó Anna
Amikor a stressz a legnagyobb probléma, fontos, hogy megtaláljuk a módját az aggodalmak elűzésének. Az egészséges lelki állapot megtartásának egyik módja, hogy megtanuljuk elsöpörni a zaklató gondolatokat, akkor is, ha már semmit sem tehetünk ellenük.

Ez különösen igaz egy-egy munkanap végén vagy a hét végén, amikor a munkával kapcsolatos aggodalmak tovább kísértenek, még akkor is, ha nincs módunk azonnal megoldani őket. Ebben az esetben ez a varázslat segíthet csillapítani a legbosszantóbb aggodalmunkat is.

Nem nehéz belátni, hogy honnan ered a bűbáj szimbolikája: ha ugyanis valaki állandó bosszúságot vagy aggodalmat okoz, az „szálka lesz a szemünkben”. Itt az elvontabb aggodalmat a tövisek jelenítik meg, amelyeket a gyertya oldalába döfünk majd. Ahogy a gyertya végigég, a gondok elszállnak, a gondolataink kitisztulnak, és a jövőben hatékonyabban leszünk képesek lerázni az efféle gondokat a vállunkról.


A legalkalmasabb időpont


Lehetőleg fogyó Hold idején végezzük a varázslatot, hogy elvigye az aggodalmat, a hét bármely napján.


Kellékek

• Faszénkorong tűzálló edényben
• 1 teáskanál borókabogyó
• 1 halványkék gyertya
• 1 fekete gyertya
• Rózsatövis


A varázslat menete


Gyújtsuk meg a faszenet, és szórjunk rá néhány borókabogyót. Ezután gyújtsuk meg a gyertyákat is. Tartsuk a két tenyerünk között a fekete gyertyát, és a szemünket behunyva koncentráljunk egy problémára, gondra, amely kísért bennünket. Képzeljük el fekete felhőként, amely kiemelkedik belőlünk, és átszáll a kezünkben tartott gyertyába.

Tartsuk óvatosan a fekete gyertyát a kék gyertya lángjának melegébe, hogy az oldala meglágyuljon. A töviseket egyenként döfjük a lágy viaszba. Fontos, hogy mindegyik tövist nevezzük meg. Például: anyagiak iránti aggodalmak, párkapcsolati aggodalmak, stb.

Ha úgy érezzük, hogy minden aggodalmunk helyet kapott, gyújtsuk meg újra a fekete gyertyát, és mondjuk az alábbi varázsigét:


„Ahogy égsz,
Elengeded
Az aggodalmat,
Amely így eltűnik.
Ahogy égsz,
A tövisek lehullnak.
Minden aggodalom
Így lehullik!”


Még több varázslat: Ann-Marie Gallagher: A varázslat bibliája (Alexandra Könyvkiadó)

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL