A Nagy Átváltozás VI.

 

Stílus


Anita munkahelyi stílusa kissé konzervatív, illeszkedik a környezetébe. Többnyire elegáns kosztümöket visel, de kizárólag nadrággal, szoknyát egyáltalán nem hord. Az utcai viselete egyszerű, farmer és póló, néha magas sarkúval, de általában lapos cipővel. És természetesen magánéletben sem visel szoknyát, jobb időben halásznadrágot hord szívesen. Viszont Anitának szép lába van, ezért úgy gondoltuk ezt érdemes megmutatni.


Aktuális szettünket utcai és alkalmi viselethez állítottunk össze. Színekben a fekete és a fehér dominál, emellett megjelenik a lila finom árnyalata.


Bálintfy Barbara stylist, Szávics Tímea fodrász és Honfi-Brecska Márti sminkes segítségével átváltoztatunk néhány szerencsés Olvasót. Ha Te is szeretnél az átváltoztatottak között lenni, semmi mást nem kell tenned, csak írj egy levelet a palackposta@noiportal.hu e-mail címre, mellékelj magadról egy képet, és sorold fel, hogy mi az, amiben nem vagy elégedett magaddal, és miben szeretnél átváltoztatni. A szerencséseket e-mailben értesítjük, hogy hol és miként történik a Nagy Átváltozás!


FIGYELEM! Kizárólag fotóval ellátott levelek között válogatunk!


Hétköznapi viselet


A hétköznapokra két szettet válogattunk össze, egy szoknyásat és egy nadrágosat. Anita egy szűk fazonú nadrágot kapott, hogy kiemelje a vékony lábait, a bő nadrágban ugyanis nem látszik, hogy milyen karcsú valójában. Ehhez kapott egy fehér, fekete mintás pólót, fekete dzsekit, fehér övvel és csizmával . A megjelenése ebben a szerelésben nagyon fiatalos, máris letagadhat 5 évet.


A másik szettben egy elegánsabb farmerszoknyát választottunk, lila felsővel. A magas sarkú cipő nyújtja a lábat, ezért Anita még kecsesebbnek látszik benne. Ez a viselet megállja a helyét a hétköznapokban is, de nyugodtan viselheti az irodában is.

Fekete csőnadrág (Levi’s) 24.990 Ft
Fehér mintás póló (Pimkie) 2.890 Ft
Fehér öv (Tally Weijl) 2.460 Ft
Fekete dzseki (New Yorker/Amisu) 8.590 Ft
Fehér gyöngysor (New Yorker/Accessories) 8.90 Ft
Fehér, lyukacsos csizma (Tally Weijl) 8.290 Ft

Alkalmi viselet


Az alkalmi viselet kialakításánál is a fekete és fehér színkombinációval dolgoztunk. A fekete kockás ruha, derekán övvel az 50-60-as éveket idézi. Kiemeli Anita vékony derekát, látni engedi karcsú lábát. A fekete kiskabát komolyabb megjelenést kölcsönöz, a magas sarkú szandál pedig még dögösebbé teszi.


Rakott farmerszoknya (Sinequanone) 21.990 Ft
Lila, köves felső (Mexx) 14.990 Ft
Lila táska (Mexx) 12.990 Ft
Beige, masnis cipő (Alberto Zago/Pura Lopez) 39.990 Ft
Fekete-fehér kockás ruha övvel (New Yorker/Amisu) 8.290 Ft
Fekete kiskabát (Sinequanone) 18.990 Ft
Fekete, köves szandál (Alberto Zago/Lea Foscati) 47.990 Ft


Smink


Visszafogott egyéniségéhez mérten maradtunk a természetes színeknél, azonban egy kis rafinált szaténport is becsempésztünk a sminkjébe. A szaténport inkább alkalmi make-up-hoz használjuk, de a legújabb trendek szerint egy natúr sminket is csillogóvá tehetünk a hétköznapi viselet során.


Haj


Anita hajszínét felfrissítettük egy élénkebb vörössel, hosszú haját, fodrászunk, Timi, enyhén lépcsőzetesre vágta.



Anita haját készítette:

Szávics Tímea

Fodrász


06/20/269-9004

Kérdezz tőle>>

 

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL