SZÁMMISZTIKA

A származékszámok

Szerző:
Szabó Anna
Egy ember jellemének összképét 9 származékszám, és azoknak egymáshoz viszonyított aránya határozza meg. A születési név betűihez rendelt számok alapján lehet megalkotni a személyes származékszám négyzetet.


Egy ember maximum 9 származékszámmal rendelkezhet, de gyakoribb, hogy valamelyik szám hiányzik, vagy egy számból túl sok van. Az üres rubrikák, vagy egy-egy szám túlsúlya is fontos információval szolgál.


Így számold ki


1. lépés


Írd fel a nevedet egy papírra, és írd alá a betűkhöz tartozó számokat. Segítséget az alábbi táblázatban találsz:

1

2

3

4

5

6

7

8

9

A

B

C

D

E

F

G

H

I

J

K

L

M

N

O

P

Q

R

S

T

U

V

W

X

Y

Z

 



Példa

Kiss Viola
2911 49631


2. lépés


Számold össze, hogy melyik számból hányat tartalmaz a neved.
Kis Viola esetében: 1 db 2-es, 2 db 9-es, 3 db 1-es 1 db 4-es, 1 db 6-os, és 1 db hármas.  Készíts el egy 3X3-as üres négyzetet, és írd bele a neved alapján kapott számokat.

Az alábbi négyzet mutatja, hogy melyik számnak, hol a helye.


3 6 9
2 5 8
1 4 7



Példáunk, Kis Viola esetében így néz ki a táblázat:

3 6 99
2
111 4

 

Elemezd ki a négyzetedet


Az összes rubrika leírását olvasd el, mert az is jelent valamit, ha az egyik négyzetbe nem került szám, illetve annak is külön jelentése van, ha egy számból több is került az ábrádba. A teljes jellemzést a kilenc szám együttesen adja meg.


Az alábbi számok közül keresd ki a sajátjaidat, és máris megtudod a származékszámaidk jelentését!

    

   

 

Richard Webster
Kínai jóslás, számmisztika
(Édesvíz Könyvkiadó)

A valaha létezett technikák közül ezzel a módszerrel lehet a leggyorsabban és legkönnyebben személyiségelemzést adni. A Kínai jóslás, számmisztikából ez tökéletesen elsajátítható, és már a könyv első oldalainak áttanulmányozása után bárki teljes képet alkothat egy másik emberről pusztán a születésnapja alapján. Mire az utószóhoz ér, háromféle módszer áll majd rendelkezésére a számmisztikai ábrák elkészítéséhez és magyarázatához. Ön is alaposabb önismeretre tehet szert, megértheti mások motivációit, és kiszámolhatja, hogy mikor érdemes előrelendülni az élet különböző területein, és mikor helyénvalóbb visszarántani a gyeplőt. Pillantson bele a jövőbe, hogy jelentősebb eredményeket és sikereket érjen el, de ami a legfontosabb: ismerje meg önmagát és a környezetében élőket!

A könyv egyedülálló erénye, hogy tartalmaz egy 1900-tól 2000-ig terjedő táblázatot a szoláris és lunáris dátumok közti átváltáshoz.


 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL