A fiatalság forrása - Az öt tibeti jógagyakorlat


Játssz velünk és nyerd meg
a könyv első részének új kiadását
DVD-melléklettel! »
 

 

A fiatalság forrása ma már klasszikus műnek számít a spirituális irodalomban, de nem érte volna el ezt a hatalmas sikert, ha nem lenne hű alapvető ígéretéhez: segíti az olvasót abban, hogy megújítsa fiatalságát, egészségét, életerejét.

Az öt rítusnak nevezett, tibeti eredetű gyakorlatsort egy titokzatos angol utazó, bizonyos Bradford ezredes ismertette meg Peter Kelderrel, a szerzővel. Petert annyira meggyőzte a gyakorlatok hatása, hogy könyvet írt a módszerről. Kötete időt és energiát spórol azoknak, akik elolvassák. Részletesen tárgyalja a gyakorlatokat, praktikus tanácsokat és mély bölcsességet ad ahhoz, hogy miként kezdjünk hozzá testünk és lelkünk megfiatalításához. Információt kapunk az étkezéssel, a légzéssel, és a hang energetikájával kapcsolatban is, a mellékelt DVD pedig segít tökéletesíteni a gyakorlatok végrehajtását és a helyes légzést.

A szerző 1939-ben fejezte be kéziratát, de remélni sem merte, hogy a könyve utáni érdeklődés nemzedékeken át fennmarad, hogy sok millió ember fogja olvasni, több tucat nyelvre lefordítják és még Braille-írással is megjelentetik.

Általában csak akkor kezdjük igazán értékelni az életet, miután kilábalunk egy súlyos betegségből. A fiatalító folyamat beindításához ne várjuk meg, amíg nehézségekkel kell szembenéznünk – fogjunk hozzá máris!



ÉRDEKESSÉGEK A KÖNYVRŐL:

A könyv 1939-es eredeti kiadása a negyedik fejezet konklúziójával ért véget. Nyolc évvel később, 1947-ben azonban átszerkesztették a szöveget, és kiegészítették a kötetet egy ötödik fejezettel, amely a Mantram-Elme Mágiája címet kapta. Az 1947-es kiadásból köztudomásúlag egyetlen példány sem maradt fenn, egészen addig, míg 1994-ben fel nem bukkant egy kötet a szerző hagyatékából, a személyes iratai között.

A jelen kiadás elsőként veszi figyelembe a szerző 1947-es javításait, és fogalja magába az elveszettnek hitt ötödik fejezetet - amit azok, akik tudtak valamikori létezéséről, egszerűen csak "az elveszett fejezet" névvel illettek.
Peter Kelder nevelőszülők gyermekeként nőtt fel az Egyesült Államok közép-nyugati részén. Még tizenéves korában hátrahagyta otthonát, és kalandos útra indult ismeretlen, egzotikus tájak felé. Idővel iskolázott, művelt emberré vált, aki több nyelven beszélt, és élete végéig rajongott a könyvekért, a könyvtárakért; érdekelte az irodalom és a költészet.

Kelder állítása szerint Bradford ezredes létező személy, akivel annak tibeti utazásai után találkozott a harmincas években Dél-Kaliforniában, ahol a könyv is született. Kelder rendkívül zárkózott ember, aki soha nem árult el ennél többet a publikumnak. Úgy véli, hogy könyve magáért beszél, és bármi, ami róla vagy Bradford ezredesről szól, csupán elvonná a figyelmet az egyszerű és egyértelmű üzenetről, amit írásával a világnak ajánl.

 

További információ az Édesvíz Kiadó honlapján »

 


 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL