Szabó Anna
Kb. 30 darab
Hozzávalók:
100 g vaj vagy margarin megpuhítva
1 dl cukor
1 evőkanál vaníliás cukor
2-3 evőkanál átszitált kakaópor
3 dl zabphely
2-3 evőkanál hideg, erős kávé
Díszítés: gyöngycukor vagy kókuszreszelék
Elkészítése:
Keverjük habosra a vajat, a cukrot és a vaníliát. Keverjük hozzá a többi hozzávalót is. Formáljunk kis golyókat. Forgassuk meg őket gyöngycukorban vagy kókuszreszelékben. Tálalásig tegyük hűtőbe, és a maradékot is ott tároljuk.
Vissza a többi mennyei csokis recepthez »
OLVASS TOVÁBB!
Bor és hagyomány Tokaj dűlőiben
Tokaj nem csak egy hely a térképen. Tokaj egy vibe. Egy életérzés....
GASZTROÚj korszak kezdődik a magyarországi otthonokban - Megnyitott a SharkNinja első hazai üzlete a Westendben
Okos megoldások, amelyek szebbé, tisztábbá és élvezetesebbé teszik a mindennapokat – a Shark és Ninja innovációi mostantól személye...
GASZTROHalloweeni muffinreceptek - Mindenmentes változatban is
A Halloweent egyre többen ünneplik már Magyarországon is. Jó alkalom egy kis szórakozásra, amikor a borúsabb időjárás esetleg lehangol...
4 Halloween-i recept, melynek még az elkészítése is hátborzongató - Imádni fogod!
Lassan nálunk is kezdenek népszerűek lenni a Halloween-bulik, amikor barátainkkal valami rémisztőnek öltözve szórakozunk, és próbálju...
GASZTROMexikói babos rostélyos
A sertés hús a magyar konyha egyik alapdarabja. Rugaszkodj el a hétvégi pörköltes, rántott húsos menütől, és próbálj ki egy új ízv...
GASZTROKrumplis mexikói ízvilágú csirke
Használd ki te is az újburgonya-szezont! Ennél laktatóbb csirkés ételt ráadásul biztos nem találsz......
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK