MÁGIA

Béke varázsige

Szerző:
Szabó Anna
A gondokkal jobban megbirkózunk, ha meríthetünk belső nyugalmunkból. Ezt azonban nehéz elérni, mivel megteremtéséhez türelem és kitartás kell. E varázslat sokat segíthet abban, hogy elérjük ezt az állapotot, és olyan gyakran megismételhetjük, ahányszor szükséges. Egyre nagyobb nyugalmat fogunk érezni.

A kántálás nagyon ősi technika, amely sok világvallásban megtalálható. Egy elmélet szerint a kántálás lefoglalja az agy logikus bal féltekéjét, így teszi lehetővé, hogy a jobb agyfélteke, amely a spirituális központ, előtérbe kerüljön. A kántálás ritmusa és tevékenysége kétségtelenül különböző tudatállapotokat idézhet elő, és segít megtapasztalni a létezés szintjeit. Az ismétlés nagyon nyugtató lehet, az biztos.


Kellékek


• 13 gyertya
• Faszénkorong, tűzálló edényben
• 2 evőkanál füstölőkeverék: szantálfa, kamilla és mirha (egyforma arányban)
• 6 csepp alma illóolaj
• Kis kézi csengő


A varázslat menete


Tegyük a gyertyákat szépen egymás mellé úgy, hogy egy köralakot alkossanak. Gyújtsuk meg a faszénkorongot és szórjuk rá a füstölőt. Az óramutató járása szerint haladva gyújtsuk meg a gyertyákat is. Üljünk le a kör közepére és lélegezzünk lassan, amíg teljesen nyugodtnak nem érezzük magunkat. Közben kántáljuk az alábbi szavakat:


„Írisz, béke istennője,
Segítsd a küldetésemet!”


Ha úgy érezzük, hogy készen állunk, akkor csengessünk, és kántáljuk a következő varázsigét:


„Levegő árad bennem és köröttem,
Levegő árad köröttem és bennem.
Élet árad bennem és köröttem,
Élet árad köröttem és bennem.
Béke árad bennem és köröttem,
Béke árad köröttem és bennem!”


Ezt a varázsigét kilencszer kell megismételnünk. Ha végeztünk vele, rázzuk meg a csengőt, ezzel jelezve, hogy véget ért a kántálás.

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL