GASZTRO

Málnás kekszes finomság

Szerző:
Szabó Anna

 

Hozzávalók:

1 csomag rózsaszín ostya
400 g málna
150 g fehér csokoládé
125 g mascarpone
50 g túró
2 tojásfehérje
Málnaszínű fagylalt

 

Elkészítése:

Olvaszd fel a fehér csokit gőzz felett, majd keverd el a mascarponéval és a túróval. Verd fel a keményre a tojás fehérjét. Majd óvatosan keverd az előző masszához. Tedd be a hűtőbe tálalásig, addig még jobban összeérnek az ízek.

Törd össze az ostyákat nagyobb darabokra (2-3 cm). Tedd őket tálakba vagy kelyhekbe.

Második rétegként tegyél rájuk egy-egy gombóc fagyit, majd szórd meg málnával. Majd púpozottan tömd meg a fehér csokis, mascarponés krémmel. Még szebb lesz, ha tálalás előtt a tetejét egészséges málnaszemekkel díszíted.

 


 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL