SZÉPSÉG

Mi kell az Istennőséghez?

Szerző:
Szabó Anna
Jó kérdés, ugye? Tulajdonképpen csak Te és Te és megint csak Te! A recept pedig annyira egyszerű, hogy nem is hinnéd.


Megint divatos lelket boncolgatni, főleg a szebbik nem képviselőinek a lelkét. A bökkenő csak ott van, hogy többnyire pasik írják ezeket a könyveket. Bevallom, nem szeretem, ha ki akarják találni a gondolataimat. Főként, ha egy férfi kísérli meg. Miért? Talán, mert ő soha sem fog „úgy” megérteni, legfeljebb csak elemezgetni, találgatni…

Nőnek születni kell! És, ha már ez a szerencse ér valakit, tudnia kell élni vele. Persze, sokszor nehéz nagyon. Vállunkon cipeljük a nemünkkel járó terheket: nem elég a havibaj, még egyébként is sokkal kritikusabbak vagyunk magunkkal (és nőtársainkkal), ráadásul többnyire még a világ összes bánatát is meg akarjuk oldani.

De a homokóra csak egyre pereg, és észre sem vesszük már az édes kislányból bájos öreg nénikévé változtunk. Már aki. Mert kinek jut ideje manapság magára? Pedig, ha csak naponta egy csipetnyivel több energiát – és nem emberfelettit – tudnánk fordítani külsőnkre és belsőnkre, eljutnánk egy magasabb szintű harmónia felé. Ráléphetnék a fejlődésnek arra az útjára, ami az Istennőséghez kell. Mert ehhez csak egy alapanyag szükséges – rengeteg fűszerrel: te magad! Ne várd a csodát, változtass most!

Gondolom, már kitaláltad: a március rólunk szól majd, Hétköznapi Istennőkről. Rengeteg önismereti tesztet, alakformáló és szépítő módszert, női egészséghez szükséges tudnivalókat mutatunk majd be. Gyere, kalandra fel!

Vetró Rita, főszerkesztő
és a Női Portál – A Nők birodalmának csapata

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL