ANGYALISKOLA

Egy angyali limlomos tégely

Szerző:
Szabó Anna
A limlomos tégely segít abban, hogy eltakarítsd a koszt és pókhálót az életedből, akár régi sérelmekről van szó, akár olyasmiről, ami éppen most történik veled.

Az élet folyamatosan zajlik, mindig történik valami. Mindenkit érnek kellemetlen élmények, lelki fájdalmak, melyeket időnként fel kell oldani, és el kell engedni. Erre jó az angyali limlomos tégely. Ez a szertartás fő célja és rendeltetése. Tarts rendet a lelkedben, és időnként takarítsd el az oda nem illő dolgokat. Változtasd ezt a gyakorlatot szertartássá, hiszen mindig lesznek olyan dolgok, amikkel nehezen meg kell birkózni lelkileg, és jól jön ilyenkor egy kis segítség. Ha ahhoz van kedved, kösd össze hetente egyszer a reggeli áhítat órájával, vagy akár végezheted lefekvés előtt is. Szerezz be egy befőttesüveget, vegyél elő néhány papírt, lehetnek színesek is, és készíts ki magadnak tollakat, vagy színes ceruzákat.


Írd össze, mi bánt


Alapozás és középpont megtalálás után ülj le a papírokkal és a tollakkal egy csendes helyre, és írj össze minden kellemetlen gondolatot és eseményt, amelytől nem tudsz szabadulni. Mindet külön-külön egy másik papírra. Leírhatod, miért akaszkodik még mindig rád ez a negativitás, vagy egyszerűen csak írd azt: „nem tudom, miért foglalkozom ezzel még mindig, de fáj.” Vagy bármit, amit érzel. Hallgass valami békés zenét, vagy akár magadban is dúdolhatsz. Ne felejts ki semmit a sorból. Ha kell, áss mélyre. Ha végeztél, hajtsd össze a papírokat úgy, hogy ne lásd, mit írtál rájuk, vagy tekerd össze őket, és húzz rájuk egy befőttes gumit, majd tedd mindet bele a befőttesüvegbe. Hagyd az üveget pár napig az oltáron. Egyelőre elég, hogy felelevenítetted a problémáidat. Amikor úgy érzed, készen állsz arra, hogy foglalkozz a befőttesüveggel, a következőképpen folytasd. Szükséged lesz egy öngyújtóra és egy tűzállóedényre.


Válassz egyet!


Menj az oltárhoz, mutass be egy oltáráhítatot, majd vedd ki az egyik papírt az üvegből. Ne szurkolj egyik papír előkerüléséért sem. Hagyd, hogy az őrangyalod irányítsa a kezedet. Olvasd el, majd kérd az őrangyalodat, hogy segítsen foglalkozni ezzel a keserves dologgal. Tartsd a papírt a sarkánál fogva úgy, mintha borzalmasan bűzlene. Határozottan olyasmi áll rajta, amitől meg szeretnél szabadulni, igaz? Alapozás és középpont megtalálás következik, majd hívd az őrangyalodat. Jelenítsd meg őt, amint segít kidobni a mocskot az életedből. Tartsd a papírt az edény fölé, és mondd:


„Az angyalokra bízlak. Minden kártékony energiát, amely ehhez a helyzethez tapad, kedvező és életigenlő szeretet energiájává alakítok. Most!”


Égesd el a papírt. Amikor a tűz kialszik, küldd vissza a hamut a földnek és mondd:


„Áldás rajtad, Földanya,
Aki magadba szívod a fájdalmat és bánatot,
És segítő energiává alakítod azt,
Minden gyermeked hasznára.”


Lomtalaníts rendszeresen


Most végeztél. Várj néhány napot, mielőtt újabb limlomot égetnél. Ha szeretnéd, hetente egyszer tarthatsz lomtalanító napot. Ha a befőttesüveged kiürült, újratöltheted, ahogy az élet megy a maga útján. Azt tapasztalod majd, hogy az üvegedben lévő papírok száma csökken, ahogy elkezdesz az angyalokkal dolgozni. Egyre kevesebb dolog fog felbosszantani, és fájdalmat okozni. Egy napon eljön majd annak is az ideje, hogy végleg eltedd a befőttesüveget. Vezess feljegyzéseket a sikereidről az angyalnaplódban. Említsd meg például, hogyan érezted magad, miután elégetted a volt házastársadról és a szakítás óta eltelt idő alatt megélt fájdalomról szóló papírt. Lehet, hogy egy közeli rokont, vagy barátot veszítettél el, és sosem jutottál igazán túl rajta. Ez is a befőttesüvegbe való dolog.

Sokan szeretik feldíszíteni az angyali limlomos tégelyüket. Érdemes olyan színeket választanod, melyek kellemesek a szemnek, így amikor valamit beleteszel, tudod, hogy az átalakulás folyamata megkezdődött. Ha nem vagy jó a művészetekben, vagy nincs jó kézügyességed, vedd a nyakadba a várost és kutasd fel a személyes és különleges limlomos tégelyedet.

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL