SZÉPSÉG

"And the winneris..." az Oscar haj- és sminkdíjasai

Szerző:
Szabó Anna
Édes kontyok, hosszú fürtök, csupasz ajkak, akár a barack…ez az Oscar-gála. Cikkünkben összegyűjtöttük a legjobb frizurákat és sminkeket, melyek alapján megtudhatjuk mi az idei trend a vörös szőnyegen.

 

1. Angelina Jolie

Angelina frizurája az idei év trendjét testesíti meg, legfőképpen a fejtetőn magasra emelt hajjal. Nagyszerűsége abban rejlik, hogy az elől merevre belőtt frizu, hátul lágy, nőies fürtökben végződik. Angie védjegye a szemkontúr, amitől tekintete macskás lesz, ajka viszont, semleges, natúr színben pompázik.

 

2. Evan Rachel Wood

Evan kontya a 40-es éveket idézi, különösen az oldalra csavart loknitól. Az arany és a rozsda színei kiemelik csodálatosan szép szemét.

 

3. Penelope Cruz

Penelope a klasszikus szépség szerepébe bújt erre az estére. A finoman elválasztott frufru, a konty, a műszempilla, és barackos árnyalat az orcán és a szájon, mind-mind klasszikus és lenyűgöző.

 

4. Vanessa Hudgens

A gondos ápolásnak (vagy a géneknek) köszönhetően haja ragyog, a lágyan eső fürtök keretet adnak az arcának. A sok-sok a fekete a szeme körül füstössé, szexissé varázsolja tekintetét.

 

5. Sarah Jessica Parker

A trendteremtő Sarah Jessica csokoládébarna, göndör fürtökkel lepte meg a közönséget. A sminkje illeszkedett hajszínéhez, sőt még inkább azt hangsúlyozta, hiszen a hajkoronája volt külseje éke aznap este.

 

6. Kate Winslet

Kate nemcsak a legjobb női főszereplőnek járó Oscart nyerte el, hanem az est legjobb frizurája képzeletbeli díját is magáénak tudhatja. Hajkölteménye egyszerűen fenséges ugyanakkor a legújabb trendet követő. Barackos, krémes sminkje is lenyűgöző. Gratulálunk!

 

7. Meryl Streep

Meryl szembeszállva az idő vasfogával, csodálatosan ragyogó és friss bőrét szabadon hagyó estélyiben jelent meg. Hullámos, puha kontya kellemes látványt nyújt.

 

8. Natalie Portman

És igen! Nagyon jól neki a lila szemhéjfesték, ennél jobbat nem is választhatott volna. Homokszínű bőre, és a lila szemhéjpúdere tökéletesen kihozza szeme barnaságát.

 

9. Melisssa George

Melissa a klasszikus megoldást választotta. Barackos, bronzos smink, ragyogó, göndör loknik. Ezzel nem igazán lehet mellényúlni.

 

10. Marissa Tomei

Merissa úgy döntött, hogy a szemére helyezi a hangsúlyt, melyet műszempilla és erős kontúr segítségével ért el. Buja, barna fürtjei szuper fényesek, és a szemébe fésült tincstől még szexisebb a tekintete.

 

11. Marion Cotillard

Mindig képes hozni azt a ragyogást, amit egy Oscar-nyertestől várhat az ember. Csillogó kontya és mélyvörös ajkai olyan szexis önbizalmat és kisugárzást kölcsönöznek, amit a csak csodálni tudunk.

 

12. Amy Adams

Alul összefogott kontya, bájosan szexissé varázsolja, ragyogó, barackos bőre felhívja a figyelmet a szikrázó kék szemekre.

 

13. Heidi Klum

Nem mindig könnyű csinosnak lenni, akkor sem, ha valaki modell. Heidi izzó barna bőre, rózsaszín ajka és orcája gondoskodik az üde, kellemes látványról.

 

14. Freida Pinto

Egyike a legtermészetesebb szépségeknek. Freida harmatos, ragyogó bőre és alul összefogott kontya, ha lehet, még szebbé teszi.

 

15. Beyonce Knowles

Az énekesnő ragyogó, hátrafogott copfja göndör fürtökben végződik. A macskaszemek és a natúr ajak tökéletesen áll neki.

 

16. Anne Hathaway

A széles választék és az alul összefogott konty remekül áll a gyönyörű színésznőnek. Sminkje sikkes és egyszerű,ettől nagyszerű. A csillogó ajkak és a barack árnyalatú bőr finom külsőt kölcsönöznek.

 

17. Alicia Keys

Végre, valaki, aki a vörös ajkat meri kombinálni a fagyos lila-pink szemhéjjal és erős fekete kontúrral. Lenyűgöző!

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL