ANGYALISKOLA

Az Angyalok Csarnoka

Szerző:
Szabó Anna
Ez egy különleges hely, ahol feltöltődhetsz energiákkal. Ha úgy érzed, lelkileg kimerültél, vagy maga alá gyűrt a hétköznapok taposómalma, látogass el az Angyalok Csarnokába.

Ez a meditáció, hasonló lesz, ahhoz a technikához (103. lecke), amit az előző életek felkutatásánál tanultunk. Az ellazulást és elmélyülést ugyanúgy végezd el. Amikor a lépcső aljára érsz, akkor azonban valami egészen más helyre fogsz most jutni.

A szöveget ismét vedd fel magnóra, vagy kérd meg egy barátodat, hogy olvassa fel neked.


Az Istennő temploma


Az angyalok Istennőjének temploma vár rád. Ahogy az ajtón benyitsz, a távolban megpillantasz egy csodálatos kertet, közepén egy templommal. Ahogy lebegsz felé, érzed, hogy itt minden olyan békés. Hallod a madarak csicsergését, a mező füvének suhogását. Lefelé lebegsz egy ösvény mentén, kristályvizű patak mellett. Ezt a vizet az Istennő áldotta meg. Hajolj le, és igyál ebből a vízből, majd menj közelebb a templomhoz. Nézd meg, milyen pompás! Látod az angyalokat? Igen, mind ott vannak a templom körül. Vannak, akik lebegnek, mások a kertet gondozzák. Ragyogóak. Széles templomkapu előtt állsz. Aranyból készültek, magasabbak és szélesebbek, bárminél, amit valaha láttál, és lüktetve izzanak a napfényben. Ez a hely energiával telített.


A kapu kinyílik…


És te belépsz egy hatalmas terembe, az Angyalok Csarnokába. Itt találkozol majd az angyalok Istennőjével. Felnézel, és az Istennő közeledik feléd. Olyan gyönyörű, ahogy sejtetted. Aurája olyan fényesen ragyog, hogy alig tudod gondoskodó arcára irányítani tekintetedet. Megcsókolja a homlokodat, az aurád gyógyító energiákkal telik. Az Istennő most feltesz neked egy fontos kérdést, gondolatban válaszolnod kell Neki. „Felkészültél arra, hogy elnyerd az angyali erőkkel való összehangolódást, amely örökre megváltoztatja az életedet?” Ahogy kimondod az igent, a templomból mindenhonnan angyalok sereglenek elő, körülvesznek szerető, gondoskodó lényükkel. Egyikük gyönyörű köpenyt hoz, és átadja az Istennőnek. Ezután minden angyal köréd gyűlik. Néhányan fogják egymás kezét, mások a fejed felett lebegnek. Az Istennő, biztatóan rád mosolyog, és válladra teríti a köpenyt. Érzed, amint energiája kezdi átalakítani a belsődet. Az Istennő a válladra teszi a kezét. „Ettől a naptól kezdve, mondja, az életed harmóniában lesz a világegyetemmel. Angyalaim egyikeként ténykedsz majd a földön. Mindenki javára teszel majd. A harmónia és a lelki képességek adományát ajándékozom neked, és ezeket rajtam kívül, soha senki nem veheti el tőled. Tudnod kell, hogy elveszítheted az adományt, ha szándékosan mások kárára fordítod a mágiát, vagy pusztán kedvtelésből gyakorlod.” Válaszolj magadban, hogy megértetted.


Az átalakulás


Érezd, hogy a tested energiaörvényei kezdenek összehangolódni. Először az alsó csakra, mely piros színű. Utána a narancssárga a medencédben. Most a sárga a köldöködnél. Összhangba kerül a világegyetemmel. És most a szívednél lévő zöld csakra is. Majd a rózsaszín, mely az egyetemes szeretetet hozza el a testedbe, lelkedbe. A kék csakra a torkodnál, majd a lila a homlokodnál, ahol a tisztánlátás bölcsessége lakozik. És végül a fénylő, fehér koronacsakra, egy ritmusban lüktetve a többivel, összhangba hozva a lényedet. És most az Istennő kéri, hogy térdelj le. Egy ezüst koronát tart a kezében. Az angyalok kórusban elkezdik mondani: összhang, összhang, összhang. Majd, hogy harmónia, harmónia. Mondd ki te is velük együtt.
Az Istennő a fejedre helyezi a koronát, az összehangolódás megtörtént. Az angyalok felsegítenek és gratulálnak neked. Mindenki boldog. Másnak érzed magad, feltöltődtél valami eddig ismeretlen energiával. Most kimehetsz az anyagi világba, és segíthetsz másokat, önbizalommal, biztonságban, nyugodtan. Az Istennő leveszi a köpenyt, és egy tükörhöz vezet. Látod magad átalakulva, gyönyörűen. Ragyogó lény vagy és szárnyad van.

 


Visszatérés


És most ideje visszatérni. Búcsúzz el az angyaloktól. Meditációd ideje alatt bármikor visszatérhetsz ebbe a templomba. Mindig itt lesz. Te és az őrangyalod most elhagyjátok a templomot, és visszakísér a réten keresztül a lépcsőhöz. Egy pillanatra még lazulj el és lebegj ebben a csodálatos állapotban. És most elszámolok egytől ötig. Amikor az öthöz érek, visszanyered tejes tudatosságodat. Egy, most kezdesz visszatérni. Kettő, most felemelkedsz. Három, érezd, ahogy egyre éberebb leszel. Négy, már majdnem itt vagy. Öt, most nyisd ki a szemed. Zárd a szívedbe ezt az érzést, most már az angyali energiák birtokosa vagy. Szeretet és harmónia hatja át az életedet és a cselekedeteidet. Ha lankadni érzed az erődet, térj vissza a templomhoz, hogy újra és újra feltöltekezz az angyali erőkkel. Mint ahogy az előző meditáció után, most is igyál meg egy csésze teát, egyél egy süteményt, és jegyezd fel a tapasztalataidat az angyalnaplódba.

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL