5

5. ház


Az ötös háznak erős befolyása van minden emberre. Ez a ház a Lo Shu közepén helyezkedik el, és egyesíti magában a jin és jang energiákat. Nagymértékben birtokolsz teremtő és romboló képességeket. Az ötös házat a veszély, a csábító erők és a lázadás házának is szokták nevezni. Különös hely, az biztos. Egyszerre hozhat szerencsét és szerencsétlenséget is.

Ami veled történik, az előre nem látható, gyakran karmikus jellegű. Közelebbről nézve azok a folyamatok, melyekkel az ötös házban újra találkozunk, életünk és az elmúlt évek cselekedeteinek eredményeként mutatkoznak meg. Aki tehát szelet vetett, most vihart fog aratni. Hogy az ötös ház felemás adottságait egyensúlyban tudd tartani, fontos megtalálnod életed során az önmagad lényegébe vezető utat, a szellemedet megnyugtatni, és nem mindig cselekedni. Tanácsos időről időre elgondolkodni a múlton és levonni a következtetéseket.

Javaslat: az 1, 3 és 4-es GUA számmal rendelkező embereknek különösen óvatosnak kell lenniük, nem szabad azonnal cselekedniük, önmaguk kell maradniuk minden helyzetben, mert az ötös házzal korlátozó viszonyban állnak.


Vissza a számokhoz >>>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL