3

3. ház


A hármas ház a tavasz erejével és energiájával rendelkezik. Erről a házról asszociálhatunk még a napfelkeltére, a kora reggelre és a gyorsan felszálló energiákra. Azok az emberek, akik hármas HÁZ számmal rendelkeznek, tele vannak ötletekkel, és úgy tűnik, van erejük is a nagy tervek megvalósításához. Ez a ház segíti a kreativitást, ami azonban az objektivitás hiányával járhat együtt. Használd fel a lelkesedésedet a terveid és ötleteid megvalósítására.

Mivel szellemed hiperaktív és nyughatatlan, hajlamos vagy figyelmen kívül hagyni apró, de fontos részleteket. Nagyra törő terveid megvalósításához sikeresen megteheted az első lépéseket, de épp olyan könnyen orra is bukhatsz. Mindig cselekedni akarsz, és folyamatosan tovább jutni. Az akadályok csalódást és dühkitörést okozhatnak. A hármas házhoz tartozó mennydörgés trigram az erőteljes, dinamikus felszálló energiát jelképezi, amely kibontakozást, lelkesedést, de lobbanékonyságot és hevességet is jelöl.

Javaslat: azoknak az embereknek, akik a 2, 5, 6, 7, és 8-as GUA számmal rendelkeznek, figyelmesen kell cselekedniük és szellemi adottságaikat tudatosan használniuk, mert a hármas házzal korlátozó viszonyban állnak.

Vissza a számokhoz >>>


 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL