SZÓRAKOZÁS

Hosszúból hirtelen rövid

Szerző:
Szabó Anna
Keira Knightley hosszú, loknis fürtjeitől megválva igazán fiús hajat vágatott magának. Meg kell hagyni nagyszerűen néz ki, nem is számít milyen hajat hord. Mint ahogy ezek a képek is mutatják, nem mindenki tudja hordani a rövid hajat. Van, akinél jó választás, de van, aki nagyon mellényúlt.

 

Victoria Beckham

A divatmániás Poshnál nem meglepő, ha új külsővel rukkol elő. A New York-i Fashion Week-en már rövid hajjal pózolt. Egy biztos, jó választás volt, nekünk tetszik.  

 

 

Katie Holmes

Szinte az egész világ örült, amikor Katie bubival jelent meg a nagyérdemű előtt. Sajnos elkapta a hajvágás heve, nem tudott időben megállni. Kár! Ez a rövid haj egy zilált anyuka külsejét idézi és nem egy hollywood-i szépségét. 

  

Keira Knightley

Amikor levágatta a göndör fürtjeit és egy igen rövid fiús hajjal jelent meg, a divatvilág egy emberként kiáltott fel: miért?! Aztán a kedélyek csillapodtak, és be kell látnunk, ezzel is elbűvölően néz ki.  

 

Natalie Portman

Köztudott, hogy a szép színésznő, igen elszánt. Vajon ki gondolta volna, hogy egy szerep kedvéért megkopaszodik. Csodáljuk az elszántságodat, de hajjal sokkal szebb vagy!

 

Michelle Williams

A Dawson és a haverok sztárja mindig tudja, hogyan kell megújulni. A bohémebb hosszú haj is jól állt neki, de ezzel a rövid hajjal igazán kitűnik a tömegből. Gratulálunk, remek átváltozás.

 

Selma Blair

Selma igazán pajkos és kedves volt a Kegyetlen játékokban, most rövid fürtjei ezt a hatást keltik bennünk. Ennél jobbat nem is tehetett volna. Selma, nekünk te vagy a nyerő!

 

Keri Russel

Keri csodálatos, arany fürtjeit mindenki csodálta a TV képernyőin keresztül. Amikor 1999-ben levágatta, a rajongók dühös és csalódott levelekkel bombázták a csatornát. Keri megrövidülése után a csatorna szóvivője bejelentette, hogy többet senki sem vágja le a haját a TV-nél.


Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL