ANGYALISKOLA

Gyógyulj angyalcukorral

Szerző:
Szabó Anna
Az angyalcukor segít meggyógyítani a szív bánatát. Segít, hogy beletörődj szerelmed viszonzatlanságába, segít regenerálódni szakítás után, illetve, ha bármilyen csalódás ér. Próbáld ki!
Ha elhagytak, vagy egyszerűen rájöttél, hogy az a bizonyos illető már nem szeret többé, az bizony nagy csapás az egódnak. Ilyenkor az érzelmek teljes skáláját megtapasztalod. Gyűlölöd az illetőt, az önbecsülésed zuhan, utálod a belekeveredett harmadik személyt, aki elcsábította szerelmedet, mélységesen fáj, ott legbelül. Nem akarsz enni, vagy épp ellenkezőleg, megállás nélkül csak eszel. Gödörbe kerültél. Ha valaki azt mondja, felejtsd el, és lépj tovább, azonnal dühös leszel rá, még akkor is, ha tudod, hogy csak jót akar neked. Attól is félsz, hogy a közös barátaitok sem törődnek többé veled. Egy szakítás sok fájdalommal jár, akár te hagyod el a másikat, ahogy az előző leckében láthattuk, akár téged hagynak el. Az angyalok azonban mindkét esetben segítségedre sietnek. Az angyalcukor szertartás segít meggyógyítani az összetört szívet.


Hívd az angyalokat, és tedd a következőket
1. Beszélj az őrangyalodhoz, adj ki magadból mindent. A félelmeidet, a gyűlöletedet, a sérelmeidet, a fájdalmadat.
2. Szabadulj meg minden rá emlékeztető dologtól, amelyek szomorúvá tesznek.
3. Frissítsd fel az emberi kapcsolataidat. Menj el szórakozni, vagy vacsorázni egy barátoddal, moziba, vagy akár a vidámparkba. Menj el otthonról, mozdulj ki.
4. Dolgozz az önbecsüléseden. Amikor valaki elhagy, akkor a büszkeséged az első, ami porba hullik. Vásárolj magadnak pár új ruhát, kényeztesd magad, változtass a frizurádon, dolgozz olyan célon, amely örömet szerez számodra, és amitől értékesnek érezheted magad, vagy szánj időt jótékonyságra (ez mindig segít). Tégy bármit, ami növeli az önbecsülésedet, mindaddig, amíg nem sérti valaki másét.
5. Készíts magadról egy képet, és tedd ki az angyaloltárra. Erre szükség lesz a következő bánatűző angyalcukor szertartáshoz.


Készíts angyalcukrot


Menj ki a konyhába, és készíts egy kis angyalcukrot: két csésze fehércukrot és egy teáskanál vaníliát keverj össze, majd terítsd szét alufólián, vagy zsírpapíron, és hagyd így száradni, négy órán keresztül (vagy tovább, a hőmérséklettől függően). A nagyobb darabokat kanállal törd össze. Töltsd fel az összes cukrot angyali energiákkal. Hívd segítségül az őrangyalodat és kérd, hogy áldjon meg minden szem cukrot. Tegyél belőle valamennyit egy légmentesen zárható edénybe, és vigyél belőle az oltárodra is. Szórd a képed köré a szertartás alatt. Ha nem szeretnéd, hogy minden cukros legyen, tegyél egy tálcát a képed alá, és csak a tálcára szórd a cukrot.


Most kérd az angyalokat, hogy gyógyítsák meg a fájdalmadat, és tegyenek téged képessé arra, hogy folytasd a küldetésed az életben. Légy egyértelmű, összpontosíts arra, amiről úgy érzed, tényleg szükséged van rá. Környezetváltozásra lenne szükséged, vagy egy új állásra, új barátokra? Tisztességesen és őszintén mérd fel az igényeidet. Hagyd a képedet a cukorral együtt az oltáron, addig, amíg jobban nem kezded érezni magad. Lásd, ahogy távolodik a fájdalom, ahogy megkezdődik a gyógyulás. Használd a dobozban lévő cukrot a reggeli müzlidhez, tedd a kávédba, vagy valami édességbe. Minden alkalommal, amikor magadhoz veszel belőle valamennyit, gondolj arra, hogy az angyalok veled vannak és a gyógyulásod megkezdődött.


Mire jó még?


Az angyalcukor más alkalmakkor is hasznodra lehet. Ha például valaki a munkahelyeden, a családodban, vagy a baráti körödben nehéz időszakot okoz számodra, hinthetsz asztalára egy kis angyalcukrot, tehetsz belőle az ételébe, vagy bárhová. Kérd az angyalokat, hogy vessenek egy pillantást a problémádra, és segítsenek neked tisztázni a nézeteltérést. Hívd Balthial angyalt, hogy segítsen leküzdened a féltékenységet és a keserűség érzését.

Emellett fogj egy tálka angyalcukrot, vésd a cukorba az ellenszenves illető nevét, vagy írd fel egy papírra, és helyezd a tálcára, majd ásd a cukorba. Majd fogj egy barna gyertyát, szúrd a tál közepébe, és gyújtsd meg. Amíg ég a gyertya kérd az angyalokat, hogy segítsék a harmóniát, vagy, azt, hogy minél hamarabb álljon vissza köztetek a szeretet. Ez olyan jól működik, hogy akár még ellenségekből is barátok válhatnak. Általában azonban olyan esetekre használják, amikor két egymást szerető személy között felbomlik a harmónia, vagy nézeteltérés miatt ellenséges energiák állnak közéjük.

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL