EZOTÉRIA

Melyik kristályelixírre van szükséged?

Szerző:
Szabó Anna
A kövekkel energetizált víz, mely a több millió éves kőzetek, ásványok és drágakövek pozitív rezgéseit tartalmazza, az információs orvoslás egyik hatékony módszere. Csodás elixírként hat fizikális, lelki és szellemi problémákra. De mire is van szükséged?

A kristályvizek előállítása során a kőzetbe, ásványba, vagy drágakőbe zárt információ kerül a vízbe. Lényege tehát a kőből származó információ, nem pedig a valamilyen módon vízbe került, kioldódott anyag. A homeopátiás orvosságokhoz és a Bach virágesszenciákhoz hasonlóan a kristályvizek is az információs orvoslás gyógyszerei. Közös jellemzőjük, hogy hatékonyságuk nem az anyagukban, hanem csak és kizárólag az általuk hordozott információban rejlik.


Milyen vízből készítsd?


Üvegben palackozott, és ásványi anyagokban szegény forrásvizet, vagy ásványvizet, illetve tisztított csapvizet használj. A műanyagból ugyanis olyan lágyítószerek oldódhatnak ki, melyek az így tárolt vizet még ivóvízként való fogyasztásra is alkalmatlanná teszik. A túl sok ásványi anyagot tartalmazó víz pedig azért nem jó, mert informálhatósága egyre csökken, 1000 mg/l felett pedig teljesen meg is szűnik.


Tisztítsd meg a köveket


A kristályelixír elkészítése előtt időben gondoskodj a kövek megtisztításáról.

1. Mechanikus tisztítás

Alaposan keféld át a köveket körömkefével. Ha makacs szennyeződéseket találsz rajta, akkor biológiai tisztítószerrel távolítsd el azokat, majd öblítsd le a köveket hideg folyóvízzel.
2. Fertőtlenítés

A tömény alkohol elejét veszi a csíraképződésnek. Önts rá egy kevés alkoholt, úgy hogy minden részét érje, majd újra öblítsd le alaposan folyóvíz alatt.
3. Energetikai tisztítás

Az első része az úgy nevezett kiürítés, mely során a köveket körülbelül egy percig, hideg folyóvíz alá téve levezetjük azok felvett és tárolt energiáit. A második lépés a tisztítás, amikor az idegen hordozott információkat távolítjuk el. Ehhez a legcélszerűbb ametiszt-drúzát használni. A kiürített köveket legalább két órán keresztül hagyd ezen az kristálymezőn. Az ametiszt kristályok csúcsainak kisugárzása megsemmisíti a kő által felvett idegen információkat.



Az edény kiválasztása


Ha már beszerezted a kristályelixír készítéshez megfelelő vizet, és a köveket is megtisztítottad, akkor kezdődhet a víz energetizálása. Ehhez egy alaposan megtisztított üvegedényt használj, amelyet előzőleg többször is átöblítettél tiszta vízzel, hogy az elixírbe ne kerüljön mosogatószer, vagy semmilyen más szennyező anyag. Az edény, melybe a köveket helyezed, legyen semleges, színtelen, felirat és gravírozás nélküli, ugyanis ezek is mind információhordozók. A kiválasztott követ, vagy köveket helyezd az edénybe, majd töltsd tele vízzel. Hagyd állni 2-8 órán keresztül, majd szűrd le. Azért fontos minden esetben a szűrés, hogy még véletlenül se kerüljenek az elixírbe kristálydarabkák. Egyszerű teaszűrőt használj. Ha nem akarsz a szűréssel bajlódni, akkor úgy is készíthetsz elixírt, hogy az edényben lévő vízbe nem közvetlenül helyezed el a köveket, hanem egy karcüveg kémcsőbe, és azt teszed az edénybe. Az információ ugyanúgy átmegy az edényben lévő vízbe, csak egy kicsit lassabban, 8-16 óra múlva lesz kész az elixíred
A napi adag 0,2 dl- 05 dl-ig ajánlott.


Melyik elixírre van szükséged?


A kristályelixírek és a külsőleg viselt gyógykristályok hatásában megfigyelhető egy alapvető különbség. Ha egy időben többféle követ helyezünk a testre, a kövekből származó különféle információk gyakran feszültséget okoznak. Három, vagy annál több kristály egyidejű használata már alapjaiban teszi kétségessé a hatékonyságot.

A kristályelixírek esetében viszont egészen más a helyzet. Ha többféle követ helyezünk a vízbe, a készítés során egyesülnek a különféle információk: létrejön egy olyan új és közös információ, amely több és más az alkotóelemek összességénél. Kísérletezés helyett az alábbi megbízható kristályelixírek közül válassz!

 

Kattints az egyik fiolára, és derítsd ki, melyik elixírre van szükséged!

  

  

  

 


Felhasznált irodalom: Michael Gienger-Joachim Goebel: Kristályvíz
(Bioenergetic Kiadó)

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL