ANGYALISKOLA

Engedd el!

Szerző:
Szabó Anna
Rosszul mennek a dolgaid, úgy érzed, hogy a kapcsolatod, amiben élsz működésképtelen? Vagy egyszerűen csak boldogtalan vagy benne? Lépj ki belőle, de válj el barátságosan az angyalok segítségével.

Az angyalok segítenek a kapcsolatok felbontásában is, ha arra kéred őket, de előbb beszélj őrangyalodnak a dologról, és kérj útmutatást minden döntésben, amit a különválásban hozol. Készülj fel rá, hogy energiát és pénzt áldozz az elvarratlan szálak eldolgozására, hiszen kezdetben is időbe telt a kapcsolat kialakítása, ugyanúgy időbe telik majd a felszámolása is.


Fekete gyertyák, tükrös doboz


Mielőtt belekezdenél, szerezd be a kellékeket, készítsd el a tükrös dobozt, és kövesd az alábbi előkészületekkel kapcsolatos útmutatásokat.

Nap: szombat
Angyali óra: Cassiel
Holdfázis: Sötét hold (ne végezd, amikor a Hold éppen üresjáratban van)
Kellékek: Két fekete gyertya (az ártó erők visszaverésére), egy kép magadról, és arról a személyről, akitől el szeretnél válni, egy doboz, aminek oldalaira, tetejére és aljára tükröket kell felragasztani.


Angyalok, akiket hívhatsz


Mupiel, aki az „élni, és élni hagyni” filozófiát támogatja
Nemamiah, aki a jó ügy érdekében harcol
Rhamiel, aki megértést, kedvességet, kegyelmet, szeretetet, védelmet és könyörületet hoz (vannak, akik úgy tartják, hogy Szent Ferenc és Rhamiel angyal valójában egyek)
Sekina, a zsidó női angyal6szellem, aki hisz a szabadságban, és arra ösztönzi az embereket, hogy igazságosak és tisztességesek legyenek



Szükséges még némi előkészület, amikor elválással kapcsolatos mágiával foglalkozol. Először is vesd le minden ékszeredet, amit tőle kaptál, főzd ki, helyezd jégre, majd ajándékozd el valakinek, vagy tedd el egy dobozba. Ne viseld az ő ruháit, és minden ruhádat, amit esetleg ő viselt valaha, moss ki közönséges mosóporral, amibe egy csipet bazsalikomot kevertél.


7 napos szakító szertartás


Emlékszel a 7 napos szeretet szertartásra? Nos, ez épp annak lesz az ellenkezője. Míg ott a végén egymáshoz illesztetted a gyertyákat, most fokozatosan el kell távolítanod a fekete gyertyákat és a képeket egymástól. Napról napra, hét napon keresztül. Állítsd a két gyertyát egymás mellé, és tedd eléjük a saját és a partnered képét. Minden nap gyújtsd meg a gyertyákat, és öt percig égesd őket. Közben hívd az őrangyalodat, és a választható angyalok bármelyikét, és fogalmazd meg világosan a kérésedet. Majd oltsd el a gyertyákat és tedd őket egymástól egy centivel távolabbra egymástól.

A hetedik napon hagyd a saját képedet az oltár közepén, és távolítsd el a másik személy képét. Kérd meg őrangyalodat, hogy szeretettel, békével és harmóniával vegyen téged körül. Helyezd a saját képedet a tükrös dobozba, arra kérve az angyalokat, hogy védelmezzenek téged az elválás idején. Csukd le a dobozt, és zárd le egyenlő szárú kereszttel. Engedd a gyertyákat leégni. Hagyd a képedet a dobozban az elválási folyamat idejére, mindvégig, vagy ha szükségét érzed akár örökre is. Amikor a kapcsolat felbontása megtörtént, mindenképp mondj köszönetet az angyaloknak az ügyben nyújtott kedves és szeretetteljes segítségükért. Ne feledd, nagyon fontos, hogy az elválási folyamat alatt megpróbálj jó viszonyt fenntartani a másik személlyel.


De, mi van akkor, ha ez nem sikerül?


Sajnos gyakran megesik, hogy a súlyosan működésképtelen kapcsolatokban olyan sok ártó erő halmozódott fel az idők folyamán, hogy az angyaloknak plusz erő és idő kell ahhoz, hogy elválasszák a partnereket egymástól. Adott esetben akár az erőszakos partnert áldozatától. Ilyenkor nem elég hét napon keresztül végezni a szertartást, hanem újra, meg újra meg kell ismételni, amíg le nem csitulnak az indulatok.


Ha azt gondolod, hogy a partnered alattomos, vagy úgy érzed, zaklatni fog vagy fenyeget, esetleg más, ártalmas módon befolyásol, akkor lehet, hogy szükséged lesz további intézkedésekre is. Ügyvéded világi tanácsait szintén követned kell, és azokét is, akik segítenek neked könnyíteni helyzeteden. Kérj távoltartó határozatot, cseréld le az összes zárat, és tanuld meg megvédeni a házadat. Szerezz kutyát, szereltess be riasztót, kamerát. Ha bántalmaz, soha nem mutass félelmet, ez a fajta ember pont ebből táplálkozik. A fájdalomból, a félelemből. Ha nagyon elfajul a helyzet, fordulj a rendőrséghez, a bírósághoz, ha úgy érzed, nem segít az angyalmágia. A fent leírt szertartás inkább az érzelmi elszakadásban segít, a fizikai támadásoktól nem véd meg.

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL