DIVAT

Találd meg a tökéletes farmert!

Szerző:
Szabó Anna
Általában az alapján választunk, hogy tetszik-e maga a farmer, és nem azt nézzük, hogy tökéletesen áll-e rajtunk. Két eset a leggyakoribb: hatalmas kupacot hagyva magunk mögött, üres kézzel távozunk, vagy veszünk valamit, ami nem az igazi. Pedig a tökéletes farmer csodákra képes.

Égimeszelő topmodell


Sokan feltesszük magunknak a kérdést: „miért nincs olyan alakom, hosszú lábam, mint Gieselle Blündchennek?”. Pedig a topmodell alkatnak is megvannak a hátrányai, nehéz ilyen hosszú lábakra, magas testalkatra megfelelő nadrágot találni. A lényeg, hogy a magas lányoknak minden jól áll, ami a magasságot enyhíti. Ha te is ebbe a kategóriába tartozol, olyan farmert válassz, amin harsány koptatások, minták, esetleg hímzések vannak. Ne ess túlzásba, ne rövidítsd a lábadat! Ezért a capri nadrág sem javallott.

1. Világoskék, egyenes szárú farmer (Pimkie) 7990 Ft
2.Világoskék, koptatott csőnadrág (Tally Weijl) 12390 Ft
3.Batikolt farmer (Fishbone) 10790 Ft
4.Világoskék, köves farmer (Tally Weijl) 11190 Ft
5.Egyenes szárú sötétkék, szaggatott farmer (Ann Christine) 8090 Ft

Teltkarcsú idomok


Kerekded hölgytársainknak olykor lehetetlen küldetés megfelelő farmert találni és ez nem feltétlen a plusz kilók miatt van, kevés az a márka, ahol 46-48-as méretet is gyártanak, a fazonról nem is beszélve. Nagyon fontos szempont (nem csak a duciknál), hogy a nadrág (és bármilyen más ruhadarab) soha ne vágjon be! Ettől olyan, mintha kicsi lenne és a kis hájacskákat is megmutatja. Ugyanezt a hatást érjük el, ha sztreccset választunk. Mindenképpen a férfi modelleket ajánljuk, hiszen ezek combrésze szélesebb és nagyobb méretben is kaphatóak, különösen a klasszikus farmermárkáknál.

1. Enyhén bővülő szárú farmer (Fishbone) 5390 Ft
2.Egyenes szárú sötétkék farmer (Ann Christine) 8090 Ft
3.Öves bő farmer (Promod) 14990 Ft
4.Öves bő farmer (Promod) 14990 Ft
5.Sötétkék, ezüsthímzéses farmer 11990 Ft

Alacsony és karcsú


Általában a nadrághosszal itt is elég sok probléma van, a legtöbbször a hossz nincs méretezve csak a szélesség. A legtöbb nadrágnál megvan annak a veszélye, hogy felvarrás után elveszti a fazonját. Két fazon is van, ami tökéletes erre az alkatra. Az egyik befutó a csípőnadrág, ami szárban bővebb, mert nyújtja az alakot, a másik a csőnadrág, ami szűk szára miatt hangsúlyozza a csípőt, nőiesebb alakot kölcsönöz viselőjének. Egy biztos, ha hosszú a farmer szára, sose hajtsuk fel, a felhajtás ugyanis még rövidebbnek mutatja a lábakat.

1. Sötétkék, arany hímzéses farmer (Tally Weijl) 11190 Ft
2.Extra világos farmer (Fishbone) 8090 Ft
3.Sötétkék, trapéz szárú farmer (Ann Christine) 5390 Ft
4.Világoskék, gyűrt farmer (Tally Weijl) 11190 Ft
5.Egyenes szárú farmer (Promod) 9990 Ft

Combos lányok


Minden testalkatra van tökéletes fazon, csak ismerni kell a trükköket. A combban erősebb nőknél nem előnyös a szűkszárú fazon, mert erősíti a combot. A szár legyen bővebb, viszont a popsin feszüljön, de csak finoman. Ez nőies és még szexis is. Akármennyire is trendi a csőnadrág semmiképpen sem ajánlott, emellett az erős koptatás sem, főleg combtájékon. A nyári melegben se viseljünk halásznadrágot, mert megrövidíti a lábat és hangsúlyozza a problémás részt.

1.Enyhén bővülő szárú farmer (Fishbone) 5390 Ft
2.Bőszárú farmer (Mexx) 20990 Ft
3.Világoskék, trapézszárú farmer (Promod) 11990 Ft
4.Svédzsebes, élére vasalt farmer (Sinéquanone) 17990 Ft
5.Sötétkék, enyhén bőszárú farmer (Pimkie) 5490 Ft

Széles csípő


A sötét szín mindenképpen előnyös, sőt, akkor igazán tökéletes, ha egyenes szárú vagy enyhén bővülő fazonnal párosul. Elterelik a hangsúlyt a csípőtájékról és nyújtják az alakot. A csípőfazon helyett a magasabb derék ajánlott. A túldíszített, hímzett, elől nagy zsebes-és csőfarmerek még inkább hangsúlyozzák a széles csípőt, ezért ezt mellőzzük.




1. Világoskék farmer (Promod) 6490 Ft
2. Világos farmer (Promod) 6490 Ft
3. Gombdíszes farmer (Sinéquanone) 17990 Ft
4.Sötétkék farmer 12990 Ft (Caremo)
5. Enyhén bővülő szárú farmer (Fishbone) 5390 Ft



Popsik és hozzá illő hátsók


Almaforma

Ha szeretnéd az alma kerek formáját kihangsúlyozni, akkor olyan farmert válassz, amin a zseb mintája enyhén lefelé fut. A steppelt zsebek vonzzák a tekintetet.

Körteforma

A magas derekú farmer semmiképpen nem ajánlott, hiszen hosszítja a fenék formáját, legyen inkább enyhe csípő fazon. A zsebek minél közelebb kerüljenek egymáshoz, így nem szélesítik a csípőt, ha az övrész minél szélesebb, annál jobb.

Lapos popsi

A zsebek legyenek viszonylag magasan, az övrész legyen széles. A fenéktájon koptatott farmer nagyobbítja a hátsót, ami ennél a formánál előnyös. Ezek a trükkök kellő mértékben kerekítik a feneket.

Lógós popsi

Az igazán széles övrész optikailag megrövidíti a csípő és derék közötti távolságot. A zsebek legyenek távol egymástól és viszonylag fönt helyezkedjenek el. A klasszikus farmeranyag is jó, de sztreccses verzió még előnyösebb.

Telt popsi

Általában a telt popsihoz egy kis csípőtájéki hájacska is társul. Annak érdekében, hogy ne kandikáljon ki a nadrágból, nem árt magasabb derekú fazont választani. A hátsó kidolgozás ne legyen túl díszes, mert nagyít és aránytalanná teheti a popsit. A sötét szín slankít.



Nagyon fontos megjegyezni, hogy a zseb nélküli farmerok kimondottan a kis fenekű nőknek állnak jól, mivel nagymértékben nagyítják a hátsót.



Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL