Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon

Aqua-Spa**** Konferencia & Wellness Hotel

 

A kétszintes épületben 17 lakóegység és a konferenciaközpont található. A szálloda mögötti egyhektáros területen, a kinti úszómedence szomszédságában 16 takaros faház sorakozik, összesen 100 főnek biztosítva magas színvonalú szálláslehetőséget.

A fürdőszobás, kétágyas, pótágyazható szobák légkondicionáltak, erkélyesek. Minibár, telefon, bútorszéf mindegyikben megtalálható, az LCD televíziók több idegen nyelvű csatornát sugároznak, a lakóegységekben internetezési lehetőség biztosított. A nagyobb alapterületű, két superior kategóriájú szobát pezsgőkád, zuhanyfülke, hajszárító, bőrgarnitúrás nappali sarok teszi még otthonosabbá. Egy szoba, valamint az összes közösségi helyiség akadálymentesített.

A faházakat elsősorban az önellátást kedvelő, ám magas minőséget elváró vendégeknek építettük. A 60 négyzetméteres, légkondicionált apartmanok 4+2 személyesek, bennük két hálószobát, főzőfülkét, nappalit alakítottunk ki. Internet kapcsolattal és szobaszéffel rendelkeznek, nagy terasz csatlakozik hozzájuk. Felszerelésükhöz a konyhai eszközök mellett hűtőszekrény, színes televízió, telefon és bútorszéf tartozik, mindegyik saját parkolóval rendelkezik.

Az üvegfalú, tágas wellness részleg többféle szolgáltatást nyújt, a beltéri élménymedencén túl finn, bio- és infraszauna, gőzkamra, merülő medence, többféle masszázs, kozmetika, pedikűr és manikűr szolgálja a vendégek kikapcsolódását, szépülését. A gondozott kert közepén lévő közel 270 négyzetméternyi vízfelületű, gyerekpancsolóval is rendelkező nyitott medence a nyári melegben biztosít felfrissülési lehetőséget, oldalán nagy napozóterasszal. A parkosított kertben tenisz-, kispályás futball-, valamint strandröplabda-pálya várja a sportolni vágyókat. Kerékpárok is kölcsönözhetők.

A ház a pihenni vágyó egyéni vendégek mellett a rendezvényekre érkezőkre is épít, ezért az épület felső szintjén, mintegy 600 négyzetméternyi területen nagy kapacitású konferenciaközpontot létesítettünk. A 290 négyzetméteres, természetes megvilágítású, megfelelő technikai berendezésekkel felszerelt helység három részre osztható, kapacitását egy kisebb, közel 50 négyzetméteres terem egészíti ki. A szomszédos lobby és drinkbár ideális a kávészünetek lebonyolítására.

A vendéglátásról 120 fős étterem gondoskodik. Az étlapon éppúgy szerepelnek a nemzetközi konyha remekei, mint a hagyományőrző, magyaros ételek. A fogások a nyitott, virágos teraszon is elfogyaszthatók.

Még több információt
az Aqua-Spa**** Konferencia és Wellness Hotel
oldalán találsz, tovább >>

Telefonszám: 56/318-209, 56/568-046, 20/279-6979
E-mail: info@aqua-spa-hotel.hu


 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL