SZÓRAKOZÁS

Pucérkodó sztárok

Szerző:
Szabó Anna
Vetkőzni vagy nem vetkőzni? – Ez egy örökkévaló kérdés, amivel minden hírességnek szembe kell néznie. Nagy a nyomás a producerek és a stúdiók részéről a női hírességeken. Közben pedig ők is csak emberből vannak, és meg kell birkózniuk a narancsbőrrel, az itt-ott jelentkező zsírpárnákkal.

 


Lindsay Lohan


Lindsay Lohan a tavaly készült fotósorozaton nemcsak domborulatait, hanem érzéki kifinomultságát is bemutatta. A Monroe stílusban készült képek nagy visszhangot kaptak, de elnézve őket méltók az egykori szőke dívához.




Anne Hathaway

A mosolyával mindenki elbűvölő színésznő, Anne Hathaway már régen tovább lépett a Disney filmek gyermeki ártatlanságán. Irigylésre méltóan szép kebleit még 2005-ben fedte fel – a nézők nagy örömére – az Álnok című filmben.


Angelina Jolie

Angelina Jolie legelőször pályafutása elején fedte fel bájait: 1998-ban a Kifutó a semmibe egyik főszereplőjeként tetőtől talpig levetkőzött. Aztán persze még számos filmben láthattuk jobbára félmeztelenül.



Uma Thurman

A Veszedelmes viszonyokban - kicsit több mint húsz évvel ezelőtt – mutatta meg kebleit Uma Thurman, amikor John Malkovich a gróf bőrébe bújva épp bevezette az ártatlan lányt a szexualitás rejtelmeibe.

 


Reese Witherspoon


Reese Witherspoon a Veszedelmes viszonyok felújított változatában meztelenkedett. Azóta ugyan ódszkodik a hasonló megnyilvánulásoktól, de ki tudja mire képes egy jó szerep kedvéért.


 


Nicole Kidman

 

Nicole Kidman rögtön a pályája elején 1986-ban levetkőzött – nagyjából nyolc perc erejéig. De később sem mondott nemet, ha egy rendező arra kérte, váljon meg ruhadarabjaitól. Ilyen volt a Tágra zárt szemek, és számos színpadi darab is.



 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL