HOROSZKÓP

Burmai asztrológia

Szerző:
Szabó Anna
A Burmai zodiákust a Myanmar-ban élő bölcs remeték hagyták ránk. Ők alkották meg ezt a rendszert azon kozmikus összefüggések alapján, melyekre rájöttek az égbolt, és az állatok megfigyelése során.

A Burmai zodiákus rendszere egy kisebb részét képezi a Hindu asztrológiának. Mindemellett egy igen fontos szegmense az ezoterikus tudásnak, mely értékes információkkal szolgál az utókor számára. A Burmai asztrológia a nyolcas számon alapszik, mely a kozmikus egyensúlyt jelképezi, és együtt rezonál az isteni energiákkal. A nyolc állat szimbólumot általában egy lótuszvirág képében jelenítik meg, melynek nyolc szirma ábrázolja a zodiákus jegyeit. A hét planéta mellett megjelenik egy nyolcadik, a Rahu, mely egy láthatatlan bolygóként funkcionál a Burmai zodiákusban. Rahu nem egy planéta, hanem egy pont a Föld, a Nap és a Hold között az ekliptikán.


Ahhoz, hogy megtaláld a Burmai zodiákus jegyedet, öröknaptárunkból ki kell keresned, hogy a születésnapod dátuma a hét melyik napjára esik. Ha ez meg van, már csak ki kell választanod a megfelelő napot, és elolvasni a jellemzést. 

{OROKNAPTAR}


FONTOS! HA SZÜLETÉSED NAPJA CSÜTÖRTÖKRE ESIK, AKKOR AZT IS TUDNOD KELL, HOGY DÉLI 12 ÓRA ELŐTT, VAGY DÉLI 12 ÓRA UTÁN SZÜLETTÉL. HA NEM VAGY BIZTOS BENNE, INKÁBB OLVASD EL MINDKÉT LEÍRÁST.

  

  

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL