DIVAT

Divatmániás sztárpárok

Szerző:
Szabó Anna
A sztárok mindent mesterfokon űznek, de saját szakmájukon kívül egy dolog még biztosan van, amiben profik. Ez nem más, mint a divat. Ha úgy érzed, stílusod még nem kiforrott, less el néhány ötletet kedvenc sztárodtól!

A Beckham család

Ők a divat áldozatai - főleg Posh, aki napról napra meglep minket elképesztő kreációival. Nullás méretének köszönhetően minden extra szűk cucc pepecül áll rajta. Mrs. Beckham kivívta magának a nemzetközi stílusikon címet, hihetetlen mini és szűk ruháival,15 centis magas sarkúival, férfias ugyanakkor mega nőies nadrágkosztümjeivel. A sztárpár nemcsak öltözködésével, de trendet megelőző frizurájával is divatot teremt. Biztosan mindenki emlékszik még Victoria bubijára és David punkos sérójára.



Gwineth Palthrow és Chris Martin


Gwineth az évek során, nemhogy meg tanult öltözködni, de igazán stílusos nő vált belőle. A visszafogott stílust felváltották a minik és a legújabb trendek, de még így is megőrizte ízléses megjelenését. Annak ellenére, hogy a szoknyáiról nehéz megállapítani, hogy hol kezdődik és hol ér véget, megjelenése mégis szofisztikált maradt. Fel is kell vennie a versenyt férje csinos rajongóival, nehogy lecsapják kezéről a Coldplay szexi frontemberét, aki mellesleg igazán jól képviseli a brit popzenész stílust. Bő, kopott farmerek, hetyke pólók, menő bőrdzsekik, ez Chris Martin. Valljuk be, jól mutatnak együtt. Hiába hord extra mini ruhákat, megjelenése mégis szofisztikált maradt.


Katie Holmes és Tom Cruise

Tom mellett Katie aranyos kislányból, bájos és vonzó nővé érett. Kivívott magának egy igen előkelő helyett a legjobban öltözött sztárok között. Stílusjegyeiben keveredik a klasszikus az európaival. Remekül fest a buggyos farmerban és a maszkulin nadrágkosztümben egyaránt. A pöttyös sál egyszerűen őrjítő. Mr. Cruise farmer és öltönyzakó kombinációja vagy a farmer, póló és bőrdzseki örökzöld szett. Gratulálunk, ezzel nehéz mellényúlni, nem annyira bevállalós, mint ifjú felesége, de valljuk be, nem rossz.


Angelina Jolie és Brad Pitt


Angie kissé szélsőséges stílusát felváltotta az elegáns, de bizonyos elemek megmaradtak. Gardróbjának 98%-a fekete darabokból áll. „ A fekete én vagyok”- nyilatkozta egyszer a színésznő (és még jól is áll neki). Terhessége alatt némi változást mutatott, a dekadens fekete helyett felvett színesebb darabokat, elegáns helyett a hippi vonalat követte. A szőke szívtipró, Brad stílusa is sokat változott. A kalap és a sál állandó tartozéka lett ruhatárának attól függetlenül, hogy öltönyben vagy farmerben jelenik meg.


Gwen Stefani és Gavin Rossdale

Gwen igazi Orange megyei lány. Stílusa igazodik összetett személyiségéhez. Az extrém, a bohókás, a díva és angol lány stílusa keveredik benne, szerencsére már alig mutatja No Doubt-os korszakának stílusjegyeit. A legegyszerűbb összeállítás sem hat rajta egyszerűen. Ezt hogyan csinálja? Férje Gavin Rossdale tökéletesen megtestesíti azt, ami, igazi rock zenész. Hanyag, „tróger” stílusa manapság igazán menő a pasik körében.

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL