Napi horoszkóp - 2018-06-01

Kos

Kedves Kos! Ha belekezdtél valamilyen vállalkozásba, így biztosra veheted, hogy győztesként kerülsz ki belőle. Pozitív fényszögek segítenek alkotó munkádban is. Mindez talán túlzott elégedettséggel tölthet el, és ezzel irigységet kelthetsz másokban. Kicsit fékezd örömödet, ne dicsekedj fűnek-fának sikereddel.

Bika

Kedves Bika! Végre elemedben vagy, kutya bajod, és az életkedved is visszatért. Egyéni íze, jellege van a munkádnak: ezer közül is ki lehetne választani, hogy te csináltad-e vagy más. Sokkal többre vihetted volna, ha nem egy ilyen egyforma, uniformizált világba születsz. Ezen persze értelmetlen morfondírozni.

Ikrek

Kedves Ikrek! Irigykedve tekintesz egy régi ismerősöd viharos sikereire, gyors meggazdagodására. Pedig alaptermészetedtől idegen ez a vonás, vagy legalábbis eddig az volt. Lásd be, hogy a sok pénz nem jelent feltétlenül sok boldogságot, jobban jársz, ha nem kényszeríted magad olyasmire, amihez nincs érzéked.

Rák

Kedves Rák! Ma valahogy rosszul állsz a dolgokhoz. Terhedre van, hogy kicsinyes, csöppet sem látványos tevékenységekkel kell töltened napodat. Elromlik valami a lakásban, és ebben az ügyben neked kell intézkedned. Unalmas és reménytelen vállalkozás. Utálod a hétköznapi dolgokat, pedig sajnos azokból van több.

Oroszlán

Kedves Oroszlán! A fenséges Oroszlán úgy jár-kel alattvalói között, mintha már azzal is kegyet gyakorolna, hogy leereszkedett közéjük. Jusson eszedbe, hogy jön még a kutyára dér, és amikor a legnagyobb szükséged volna megértésre, benned akkor is csak a kiszámíthatatlan uralkodót látják majd. Ez sem másodlagos.

Szűz

Kedves Szűz! Nem mindennapi lehetőség kínálkozik, de képtelen vagy belevágni. Pedig ez egyszer gondolkodás nélkül igent mondhatsz. Ne azon törd a fejed, mi lesz, ha nem jönnek be számításaid, inkább az elérhető eredményre összpontosíts! Ma az győz, aki elsőnek lép. Ne engedd ki a nyerés lehetőségét kezed közül!

Mérleg

Kedves Mérleg! Ez a nap elsősorban azoknak kedvez, akik szabadságukat töltik. Valahogy minden olyan jól egybevág, és ezt azok élvezhetik igazán, akik pihennek e napon. Akik kénytelenek dolgozni, bosszankodnak, hogy ilyen fantasztikus időben a munkahelyükön kell kuksolni. Őket az esti program kárpótolja majd.

Skorpió

Kedves Skorpió! Régóta vajúdó dolgaid ügyében ismét nem sikerült előbbre jutni, és ez az állapot nem hat kedvezően lelki életedre. Hiába vársz az elmozdulásra, ha nem igyekszel valamilyen választ kicsikarni, csak szótlanul csüggsz. Rajta, még semmi nem történik. Csupán a régi reflexek működnek, eredmény nélkül.

Nyilas

Kedves Nyilas! Hajlasz arra, hogy a világ baját a szívedre vedd, és mások problémája miatt elkeseredj. Ma is okod lenne erre, ehelyett gondolj inkább a saját dolgaidra. Lehet, hogy valaki éppen miattad szomorkodik, vagy került kényes helyzetbe. Tedd jóvá minél előbb mulasztásodat, és a lelked is megkönnyebbül.

Bak

Kedves Bak! Visszatérni látszik küzdőkedved. Az utóbbi időben jobban hajlottál arra, hogy elfogadd a jelenlegi felállást, minthogy kiharcolj magadnak valamiféle változást. Most mintha megelégelted volna. Munkahelyeden érdemes nyitott szemmel járnod. Egy idősebb férfi féltékenységből igyekszik keresztbe tenni.

Vízöntő

Kedves Vízöntő! Mindenhez volna kedved, csak dolgozni nem. Végtelenül igazságtalannak érzed, hogy ebben a szilvaaszaló hőségben kénytelen vagy a munkahelyeden főni, majd a pénteki csúcsforgalomban az autódban tócsává olvadni. Szerencsések azok, akik most töltik szabadságukat! Neked azonban még várnod kell erre.

Halak

Kedves Halak! Lassanként foglalkoznod kell a nyaralás szervezésével. Persze csak akkor, ha egyáltalán dédelgetsz még efféle terveket. Az viszont tény, hogy egészségügyi szempontból igen ajánlatos lenne egy hosszabb-rövidebb kikapcsolódás… Mielőtt eldöntenéd, hogy mit választasz, forgasd ki alaposan zsebeidet.

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL