2018. július 18. - Frigyes
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. július 18. - Frigyes
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

8-as szám

 

Az anyagi jólét és a siker száma. Keményen dolgozol és hiszel abban, hogy a kitartó munkának meglesz a gyümölcse. Inspiráció vagy mások számára, mert pontosan tudod, mit akarsz elérni az életben és azt is, hogyan teheted mindezt. Remek üzleti érzéked van és a pénzügyeket is jól kezeled. Ösztönösen jó vezető vagy és a beosztottjaiddal is jó a kapcsolatod. Sose feledkezz meg arról, hogy egy jó vezető mindig motivál, de sosem nyomja el az alkalmazottait.


Ha a nyolcas szám hat rád, akkor az intuícióid remekül működnek és szinte belelátsz mások gondolataiba. Ám vigyázz arra, hogy ne ítélkezz előre túlzottan. Próbálj együtt érző és kedves lenni másokkal. Képes vagy arra, hogy szinte néhány mondatból felmérd mások személyiségét, ezért ezeket a megérzéseket semmiképpen ne fojtsd el. Ne idegeskedj apróságok miatt, ugyanis alapvetően is hajlamos vagy aggodalmaskodni. Állíts fel egy prioritási sorrendet, és azzal töltsd el az időd nagyobb részét, amely örömmel tölt el.


Ügyelj arra, hogy ha sikeressé válsz, ne bízd el magad. Persze kinek ne esne jól, ha a körülötte lévők büszkék rá. Egyes személyek, akik jártasak egy-egy adott dologban, téged is képesek erősen motiválni.

Vissza >>>

 

 

 
SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

A szervezet vízvisszatartásának 5 alapvető jele - Így kezeld a problémát!

A szervezet vízvisszatartásának 5 alapvető jele - Így kezeld a problémát!

Testünk nagyrésze víz, ezáltal minden egyes szervünk tartalmaz vizet. Azonban időnként megesik, hogy a szervezet túl sok vizet tart vissza, és ez káros mind az egészségre, mint a szépségre. Ha túl sok víz van a szervezetben, azt vízvisszatartásnak nevezzük.

Tovább »
Ez egy hihetetlenül brilliáns és rendkívül kreatív vizuális teszt

Ez egy hihetetlenül brilliáns és rendkívül kreatív vizuális teszt

Nem egy egyszerű vizuális teszt, hanem kimondottan kreatív, így sokkal jobban próbára teszi az elmédet! A tesztnek lehetősége van arra, hogy becsapja az elmédet! De vajon hagyod is neki? Mennyire látsz át ezeknek a feladatoknak a trükkjein? Nem csak kiváló látásra van szükség az elvégzésükhöz, hanem nagyfokú vizuális készségre is. Mindjárt kiderül, hogy benned vajon meg van-e mindkettő!

Tovább »
Milyen a szerelmi életed, és hogyan jutsz túl a szakításon? - Válassz egy muffint, és kiderül!

Milyen a szerelmi életed, és hogyan jutsz túl a szakításon? - Válassz egy muffint, és kiderül!

Ezt a tesztet egy spanyol pszichológuscsoport állította össze, melyben csodálatos desszertekkel illusztrálták az egyes személyiségtípusokat. Nincs más dolgod, mint kiválasztani egy muffint, amelyet szívesen fogyasztanál el a szerelmeddel, és máris megtudod, melyik szerelmi típusba tartozol. És ha ez nem lenne elég, az is kiderül, hogyan juthatsz túl a legkönnyebben egy szakításon.

Tovább »

Kalkulátor

Hajszín kalkulátor

A kalkulátor segítségével megtudod, milyen hajszín illik az arcodhoz. Válaszd ki, melyik típusba tartozol, mi pedig segítünk kiválasztani a megfelelő hajszínt!

Még több kalkulátor »

Szakértők

Kegyes Éva

Protokoll és tánc szakértő

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Kegyes Éva

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép